• Πολάκης για Κασελάκη: Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους πιο αδύναμους από μένα

    Ο Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος αρχηγός, ξεκίνησε την εκστρατεία του για την προεδρία του κόμματος από την ιδιαίτερη πατρίδα του δίνοντας μια ομιλία στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων και εξηγώντας γιατί βάζει υποψηφιότητα.

     

    Είπε για παράδειγμα ότι έχει σχέδιο για να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά «κυβερνώσα δύναμη». Και ότι βαρέθηκε να είναι ο… νεροκουβαλητής σε τύπους σαν τον Στέφανο Κασσελάκη.

     

    «Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα γιατί θεωρώ ότι η μέχρι τώρα διαδρομή μου και η εμπειρία μου σε πολλές θέσεις,  με έχει εξοπλίσει με την απαραίτητη γνώση για να μπορέσω να ηγηθώ ενός σχεδίου που θα επιτρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κυβερνώσα δύναμη», είπε σε ένα σημείο της ομιλίας του. Και συμπλήρωσε:

     

    «Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα. Κουράστηκα να κουβαλώ νερό σε ανθρώπους που αποδείχθηκαν πιο μέτριοι από μένα και είπα να βγω μπροστά και αυτό κάνω».

  • Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εγκαινίασε το κανάλι της στο TikTok - φυσικά με καρδούλα

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, υπέκυψε και αυτή στον πειρασμό της τικτοκικής πολιτικής και εγκαινίασε το κανάλι της στο TikTok.

     

    Η κυρία Κωνσταντοπούλου, η οποία απέχει όλο και περισσότερο από την προ δεκαετίας εικόνα της με τις απειλητικές γροθιές έξω από τη Βουλή και είναι όλο «καρδούλες» και πλατιά χαμόγελα, εξήγησε στο εναρκτήριο βίντεό της ότι η είσοδός της στον κόσμο του ΤικΤοκ έγινε μετά από απαίτηση πολλών χρηστών των social media και υποσχέθηκε ότι μέσα από την πλατφόρμα θα μας δώσει μία νέα εικόνα για το τι θα πει αντιπολίτευση.

     

    @zoekonstant♬ original sound – zoekonstant

  • Η Νάντια Γιαννακοπούλου μας έδειξε πού και πώς τρως τον καλό πατσά στη Θεσσαλονίκη

    Μένουμε στον κόσμο των social media για να πούμε ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και υποψήφια αρχηγός, πήγε στη Θεσσαλονίκη και έφαγε έναν πατσά όλο δικό της.

     

    Δεν το ανακαλύψαμε εμείς, η ίδια φρόντισε να μας το πει και να μας επιδείξει, με μια λιχούδικη ανάρτηση στο Instagram, πώς και πού τον τρώνε τον καλό πατσά στη Θεσσαλονίκη.

     

    Ο καθείς ό,τι μπορεί στον προεκλογικό αγώνα θα πει κανείς, αλλά ορισμένα πράγματα ξεφεύγουν πια από τα όρια της σοβαρότητας, ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τα social media επιτρέπουν μια κάποια ελαφρότητα. Πάλι καλά που η κυρία Γιαννακοπούλου συγκρατήθηκε και δεν συνόδευσε το εν λόγω βίντεο και με ένα ρέψιμο για να αποδείξει πόσο της άρεσε.

     

     

  • O Βασίλης Οικονόμου απέλυσε τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου

    Σε άλλα, πολύ πιο σοβαρά από πατσάδες και TikTok, νέα, να πούμε ότι ο Βασίλης Οικονόμου, υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και βουλευτής Ανατ. Αττικής της ΝΔ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη διακοπή της συνεργασίας του με τον μέχρι τώρα διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Δημήτρη Καρρά.

     

    Ο λόγος, όπως μας εξήγησε ο κ. Οικονόμου, ήταν «δημοσιεύματα». Γενικά δεν διώχνεις τον πιο στενό σου συνεργάτη απλώς για «δημοσιεύματα». Βλέπετε το πρόβλημα δεν ήταν απλώς «δημοσιεύματα», ήταν δημοσιεύματα που συνέδεαν τον κ. Καρρά, μεταξύ άλλων και φέρελπι πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με εταιρείες που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος, προερχόμενου από κύκλωμα trafficking που εξαρθρώθηκε το 2023!

     

    Οπως ανέφερε, λοιπόν, σε ανάρτησή του, τη Δευτέρα, ο κ. Οικονόμου, «μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν σε γνώση μου, το γραφείο μου και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παύει άμεσα την συνεργασία με τον κύριο Δημήτρη Καρρά. Δεν θα επιτρέψω για κανένα λόγο να υπάρξουν σκιές, ούτε να υπονομευτεί η αδιάκοπη δουλειά που γίνεται με διαφάνεια, ούτε να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τη διαρκή μάχη μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

     

    Ο ίδιος ο κ. Καρράς, βέβαια, σε δική του ανάρτηση, την Κυριακή, είχε κάνει λόγο για «λασπολόγους και συκοφάντες», είχε υποστηρίξει πως δεν έχει ανακριθεί ή κληθεί για εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση και είχε προαναγγείλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

     

    Φαίνεται όμως ότι αυτή η ανάρτηση του κ. Καρρά δεν έπεισε τον κ. Οικονόμου ο οποίος και ανακοίνωσε την άμεση παύση του –τώρα για την κρίση του υφυπουργού και πώς επέλεξε τον συγκεκριμένο για διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, ας τα βρουν στη ΝΔ που έφτιαξαν και ολόκληρο Μητρώο Στελεχών.

     

    Σύμφωνα με τα επίμαχα δημοσιεύματα (του ιστοτόπου omniatv.com), στα οποία αναφέρεται το όνομα του πρώην πια διευθυντή του πολιτικού γραφείου του κ. Οικονόμου, μία από τις εταιρείες  των κατηγορουμένων (αμφότεροι προφυλακισμένοι) για συμμετοχή στο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε τον Ιούνιο του 2023, εμφανίζεται να έχει έδρα την διεύθυνση του καταστήματος του κ. Καρρά, ενώ σε μία ακόμη περίπτωση, εμφανίζεται ο ίδιος ως υπεύθυνος σε κατάστημα-«βιτρίνα» των δύο προφυλακισθέντων.




text
  • Ως ελληνικός λαός ριγούμε από συγκίνηση μετά τη βράβευσή μας από τον Χάρη Δούκα για τα πενήντα χρόνια Δημοκρατίας


    2 Οκτωβρίου 2024, 21:56