179
Η Μαρινέλλα στη σκηνή του Ηρωδείου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και λίγο πριν εκδηλωθεί το εγκεφαλικό επεισόδιο | INTIME NEWS

Ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Κρίσιμη αλλά χωρίς σοβαρές επιπλοκές η κατάσταση

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2024, 11:23
Η Μαρινέλλα στη σκηνή του Ηρωδείου, την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και λίγο πριν εκδηλωθεί το εγκεφαλικό επεισόδιο
|INTIME NEWS

Ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα: Κρίσιμη αλλά χωρίς σοβαρές επιπλοκές η κατάσταση

Protagon Team Protagon Team 30 Σεπτεμβρίου 2024, 11:23

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) παραμένει νοσηλευόμενη από την περασμένη Τετάρτη η Μαρινέλλα, που υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, την ώρα που τραγουδούσε σε συναυλία – αφιέρωμα στη μακρόχρονη και σπουδαία πορεία της στο ελληνικό τραγούδι.

Το πρωί της Δευτέρας, οι θεράποντες ιατροί Ηλίας Κ. Πολιτάκης, Ηλίας Ανδριανάκης, Κωνσταντίνος Σπέγγος εξέδωσαν νέο ιατρικό ανακοινωθέν στο οποίο αναφέρουν:

«Η κυρία Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Υγεία μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές».

Μέχρι ώρας και παρ’ ότι έχουν συμπληρωθεί τέσσερα 24ωρα, δεν υπάρχει -επισήμως- εκτίμηση του κινδύνου ούτε βέβαια έχουν δημοσιοποιηθεί πληροφορίες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η αναφορά στο ότι δεν υπήρξαν τις πρώτες ημέρες «μείζονες επιπλοκές» θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια μικρή ένδειξη σταθεροποίησης προς το καλύτερο.

Τα πρώτα 24ωρα στις περιπτώσεις εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας -όπως αυτή που προκάλεσε το εγκεφαλικό στη Μαρινέλλα- θεωρούνται καθοριστικά για την εξέλιξη της κατάστασης και την πρόγνωση των ασθενών αλλά και για να αποφασιστούν τα όποια επόμενα θεραπευτικά βήματα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...