399
|

Ένας Χρόνος “Public + home”: Διπλή Γιορτή για τους Καταναλωτές!

Advertorial 24 Σεπτεμβρίου 2024, 15:28

Ένας Χρόνος “Public + home”: Διπλή Γιορτή για τους Καταναλωτές!

Avatar Advertorial 24 Σεπτεμβρίου 2024, 15:28

Αν ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε την τεχνολογία στο σπίτι σας ή να αποκτήσετε εκείνη την οικιακή συσκευή που τόσο επιθυμείτε, τότε αυτή η είδηση είναι για εσάς! Τα Public γιορτάζουν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας των 16 μεγάλων καταστημάτων “Public + home” σε όλη την Ελλάδα, και το γιορτάζουν με τον καλύτερο τρόπο – προσφέροντας μοναδικά οφέλη στους καταναλωτές!

2x επιστροφή € και Μεγάλες Προσφορές

Από τις 19 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες των 16 μεγάλων καταστημάτων “Public + home” θα απολαμβάνουν διπλάσια επιστροφή ευρώ για τις επόμενες αγορές τους. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ που ξοδεύετε, σας επιστρέφει ακόμα περισσότερη αξία! Επιπλέον, θα βρείτε τεράστιες επετειακές προσφορές σε μια πληθώρα προϊόντων.

ΟΛΑ ΑΤΟΚΑ, Χωρίς Πιστωτική Κάρτα

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά οφέλη είναι η δυνατότητα άτοκων αγορών, χωρίς να απαιτείται πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε τώρα και να το πληρώσετε με άνεση αργότερα, χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Τα Πάντα σε Ένα Μέρος

Τα καταστήματα “Public + home” είναι σχεδιασμένα για να καλύψουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Από προϊόντα τεχνολογίας, τηλεοράσεων, είδη τηλεφωνίας μέχρι μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές από επώνυμες μάρκες και προϊόντα ψυχαγωγίας και παιδικών παιχνιδιών, όλα βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Και το καλύτερο; Βρίσκονται σε εύκολα προσβάσιμα σημεία με άνετο, δωρεάν πάρκινγκ!

Ικανοποίηση Πελατών στο Μέγιστο

Δεν είναι τυχαίο που το 97% των πελατών δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους στα “Public + home”, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Kantar. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε συνδυασμό με τις ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής και το άνετο περιβάλλον, δημιουργούν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Το Μέλλον των Αγορών

Με σχέδια για επέκταση του δικτύου τους τα επόμενα χρόνια, τα “Public + home” δείχνουν ότι επενδύουν στο μέλλον και στην ικανοποίηση των πελατών τους. Η στρατηγική επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ υπόσχεται ακόμα περισσότερα καταστήματα “Public + home” στο κοντινό μέλλον, φέρνοντας αυτή την καινοτόμο αγοραστική εμπειρία σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα.

Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να γιορτάσετε μαζί με τα Public και να επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές! Επισκεφθείτε το κοντινότερο κατάστημα “Public + home” και ανακαλύψτε έναν κόσμο τεχνολογίας, οικιακών συσκευών και ψυχαγωγίας, όλα σε ένα μέρος! Βρείτε το εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...