419
H Μελάνια Τραμπ στο πρώτο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Maximum Golf, τον Ιούνιο του 2000. | Facebook

H Μελάνια συγκρίνει τις γυμνές φωτογραφίες της με «Αναγεννησιακή Τέχνη»

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2024, 14:54
H Μελάνια Τραμπ στο πρώτο τεύχος του αμερικανικού περιοδικού Maximum Golf, τον Ιούνιο του 2000.
|Facebook

H Μελάνια συγκρίνει τις γυμνές φωτογραφίες της με «Αναγεννησιακή Τέχνη»

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2024, 14:54

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα καινούργιο βίντεο για την προώθηση της επερχόμενης αυτοβιογραφίας της, στο οποίο συνέκρινε τις γυμνές φωτογραφίσεις που έκανε όταν ήταν μοντέλο με την τέχνη της Αναγέννησης.

Η 54χρονη πρώην Πρώτη Κυρία, στο βίντεο υπερασπίζεται την απόφασή της να ποζάρει γυμνή για περιοδικά τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, όπως γράφει η Telegraph. «Γιατί στέκομαι με υπερηφάνεια πίσω από τη γυμνή μου δουλειά στο μόντελινγκ;» αναρωτιέται και συνεχίζει: «Το πιο σημαντικό ερώτημα είναι γιατί τα ΜΜΕ επέλεξαν να εξετάσουν εξονυχιστικά μια φωτογράφιση μόδας που έκανα. Δεν μπορούμε πλέον να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;».

Το εξώφυλο του GQ τον Iανουάριο του 2000, με την Μελάνια Τραμπ.

Οσο μιλάει, στο βίντεο εμφανίζονται φωτογραφίες αναγεννησιακών έργων τέχνης, όπως ο «Δαβίδ» του Μιχαήλ Αγγελου, οι «Λουόμενοι» του Πολ Σεζάν και η «Λαίδη Γκοντάιβα» του Τζον Κόλιερ.

Το βίντεο, παρόλα αυτά, δεν περιλαμβάνει δικές της γυμνές φωτογραφίες.

Μια τέτοια φωτογραφία, που την απεικονίζει ξαπλωμένη στο τζετ του Ντόναλντ Τραμπ, δημοσιεύτηκε στο εξώφυλλο του GQ το 2000, σε τεύχος που είχε τον τίτλο «Ειδική Εκδοση με Γυμνά Σούπερ Μόντελ».

Η Μελάνια είχε ποζάρει επίσης γυμνή σε γαλλικό περιοδικό το 1995, δέκα χρόνια πριν παντρευτεί τον Τραμπ.

Στο βίντεό της, η Μελάνια Τραμπ πρόσθεσε: «Σε όλη την Ιστορία, οι κορυφαίοι καλλιτέχνες έχουν σεβαστεί το ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας βαθιά συναισθήματα και θαυμασμό. Θα πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να αγκαλιάσουμε τη διαχρονική παράδοση της χρήσης της Τέχνης ως ισχυρού μέσου αυτοέκφρασης».

Οι γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ, σύμφωνα με την βρετανική Telegraph, αναδημοσιεύτηκαν από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ενόψει των εκλογών του 2016, όταν ο σύζυγός της κέρδισε την προεδρία.

Η ίδια έχει αποφύγει να συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία του 2024, αλλά εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της επί σκηνής στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών τον Ιούλιο.

Αν και σπανίως σχολιάζει την πολιτική, μιλάει όλο και πιο συχνά τις τελευταίες εβδομάδες καθώς προετοιμάζεται για τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων της, με τον τίτλο «Μελάνια», που θα βγουν στα βιβλιοπωλεία την 1η Οκτωβρίου.

Πριν από λίγες εβδομάδες δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αμφισβητούσε τους χειρισμούς των Αρχών στην πρώτη απόπειρα δολοφονίας κατά του συζύγου της.

Η Μελάνια Τραμπ γεννήθηκε στη Σλοβενία το 1970 και άρχισε να κάνει καριέρα μοντέλου σε ηλικία 16 ετών. Γνώρισε τον Τραμπ στο Μανχάταν το 1998 και τον παντρεύτηκε επτά χρόνια αργότερα.

Μετά τη νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2016, έγινε η δεύτερη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που έχει γεννηθεί στο εξωτερικό, μετά την αγγλίδα σύζυγο του Τζον Κουίνσι Ανταμς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...