215
Το αυτοκίνητο του ασυνείδητου 46χρονου |

Τροχαίο στη Θέρμη: Εχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη μητέρα

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2024, 12:38
Το αυτοκίνητο του ασυνείδητου 46χρονου
|

Τροχαίο στη Θέρμη: Εχασε το μωρό που κυοφορούσε η 34χρονη μητέρα

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2024, 12:38

Εχασε το μωράκι που κυοφορούσε η 34χρονη έγκυος (στον πέμπτο μήνα) που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό ΙΧ μαζί με τον 37χρονο σύζυγό της και το δύο ετών παιδάκι τους, σε δρόμο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Τη θλιβερή αυτή εξέλιξη έκανε γνωστή συγγενικό πρόσωπο της 34χρονης μητέρας, η οποία εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της –όπως και ο σύζυγός της– στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».

«Τώρα το πρωί μας ενημέρωσαν ότι το έμβρυο δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στη ζωή. Και κάνουν τα πάντα και για την ξαδέλφη μου και για όλους. Δεν μπορούσαν άλλο να διακινδυνεύσουν. Φαίνεται πως δεν άντεξε και από τα πολλά φάρμακα. Τι να πω; Οι γιατροί κάνουν το καλύτερο. Το μωράκι δεν άντεξε», περιέγραψε εξάδελφος της 34χρονης.

Πλέον αναμένεται να ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη σε βάρος του 46χρονου οδηγού, ο οποίος –σύμφωνα με το κατηγορητήριο– οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατείται ενόψει της απολογίας του στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Την Πέμπτη, υπενθυμίζεται, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών του είχε ασκήσει κακουργηματική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων», όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...