368
«Αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης | In Time News / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επανεμφάνιση Κασσελάκη: Μιλά για προβοκάτσιες και εκτροπή

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 21:53
«Αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες» σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης
|In Time News / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επανεμφάνιση Κασσελάκη: Μιλά για προβοκάτσιες και εκτροπή

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 21:53

Ως «εκτροπή» χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης τα όσα διαδραματίζονται στον ΣΥΡΙΖΑ από την υπερψήφιση της πρότασης μομφής σε βάρος του στην Κεντρική Επιτροπή και ύστερα, στην πρώτη ανάρτησή του μετά την «αποπομπή» του από την Κουμουνδούρου το Σαββατοκύριακο. Παράλληλα κατήγγειλε «απίστευτες προβοκάτσιες» με στόχο τον ίδιο αν και δεν στάθηκε σε λεπτομέρειες.

Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ούτε ως προς το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία –όπως λέει το ρεπορτάζ–, ωστόσο δήλωσε παρών στις εξελίξεις και συνέστησε «ψυχραιμία» στους φίλους του κόμματος.

Σημειώνεται πως λίγο νωρίτερα έξω από την Κουμουνδούρου είχαν συγκεντρωθεί περίπου δέκα άτομα που δήλωναν υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και αποδοκίμαζαν έντονα στελέχη του οργάνου που προσέρχονταν.

«Παραιτήσου» φώναξαν στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, «μάθατε μόνο καρεκλάκια και καρεκλίτσες», «Μπράβο σου, Γεροβασίλη! Καλά τα καταφέρατε!» και «λέρα» μερικά από όσα άκουσε η Ολγα Γεροβασίλη.

Ακόμα χειρότερα τα όσα άκουσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, στον οποίο φώναξαν «να ψοφήσεις γελοίε», ενώ στον Κώστα Ζαχαριάδη: «Οξω, πουλημένε, αληταρά!».

Ενδεχομένως, βέβαια, ο χρόνος της παρέμβασης Κασσελάκη, ο οποίος επανήλθε στα social media έπειτα από σιωπή τριών ημερών, δεν αφορά μόνο στο επεισόδιο αυτό αλλά και στο αντικείμενο της έκτακτης συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Οπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ συζητούσε τις εξελίξεις μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για την καθαίρεση Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου και το κενό που προέκυψε στην εκπροσώπηση του κόμματος.

Σημειώνεται ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ε., που είναι το ανώτερο καθοδηγητκό όργανο του κόμματος, δεν ετέθη από τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη ή άλλα στελέχη το θέμα της εκπροσώπησης μέχρι το έκτακτο Συνέδριο του κόμματος.

Η σχετική συζήτηση άνοιξε μετά από δημόσια παρέμβαση του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Ξενοφώντα Κοντιάδη.

Η ανάρτηση Κασσελάκη:

Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ.

Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας.

Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...