211
| |In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Εξι τελικά οι υποψήφιοι για την ηγεσία

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 20:50
||In Time News / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΣΟΚ: Εξι τελικά οι υποψήφιοι για την ηγεσία

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 20:50

Εξι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος την Πέμπτη.

Είχε ολοκληρωθεί, λίγο νωρίτερα, ο προβλεπόμενος έλεγχος των υπογραφών που κατατέθηκαν από τους υποψήφιους πρόεδρους.

Στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ακολούθως η ΕΔΕΚΑΠ αναφέρεται, λοιπόν, πως οι έξι από τους επτά υποψηφίους πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζει το Καταστατικό και συγκεκριμένα τη συγκέντρωση υπογραφών, είτε του 15% των μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής είτε των 5.000 υπογραφών μελών.

Εκείνος που δεν συγκέντρωσε τις απαραίτητες υπογραφές, κατά τα παραπάνω, είναι ο Γιάννης Καννελλάκης.

Κατόπιν αυτών, η ΕΔΕΞΑΠ ανακήρυξε «ως υποψήφιους για το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κατά την εκλογική διαδικασία της 6ης Οκτωβρίου 2024 τους:

  1. ΝΙΚΟ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ
  2. ΠΑΥΛΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ
  3. ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  4. ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
  5. ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ
  6. ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΡΙΝΗ».

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσής της, η Επιτροπή κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμβάλουν για τη διασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής όλων των μελών και φίλων της παράταξης στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση, «όπως πρώτο το ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε».

«Στην κρίσιμη αυτή πολιτική συγκυρία που το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αυξάνει δυναμικά τις δυνάμεις του, η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος» κατέληξε η ΕΔΕΚΑΠ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...