560
Aποφασισμένος για όλα, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει το σφυροκόπημα κατά Κασσελάκη και «κασσελίστας» | SOOC/CreativeProtagon

Νέο σφυροκόπημα Πολάκη σε Κασσελάκη: Μετράς τα κουκιά για νέο κόμμα και δεν σου βγαίνουν;

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 09:31
Aποφασισμένος για όλα, ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει το σφυροκόπημα κατά Κασσελάκη και «κασσελίστας»
|SOOC/CreativeProtagon

Νέο σφυροκόπημα Πολάκη σε Κασσελάκη: Μετράς τα κουκιά για νέο κόμμα και δεν σου βγαίνουν;

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2024, 09:31

Εν μέσω αλληλοσπαραγμού στον ΣΥΡΙΖΑ με φραστικές αντιπαραθέσεις που διολισθαίνουν επικίνδυνα στο κοινώς γνωστό «ξεκατίνιασμα», ο Παύλος Πολάκης –το πρόσωπο που ουσιαστικά προκάλεσε τη μομφή κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη και πέτυχε τελικά την «έξωσή» του από τον 7 όροφο της Κουμουνδούρου– επανέρχεται δριμύτερος με μπαράζ αναρτήσεων στο Χ, με τις οποίες απαντά στις βολές του περιβάλλοντος Κασσελάκη όσον αφορά την εγκυρότητα της διαδικασίας που οδήγησε τελικά στο να κηρυχθεί έκπτωτος.

Και με αφορμή την παρέμβαση μέχρι και συνταγματολόγων (βλ. Ξενοφών Κοντιάδης)  προκειμένου να εξηγηθεί γιατί και πώς –ακόμη και έπειτα από όσα πρωτοφανή έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή το περασμένο Σαββατοκύριακο– «παραμένει ακόμη πρόεδρος» ο κ. Κασσελάκης, ο πάντα βαρύς κ. Πολάκης ξεσπάθωσε απαντώντας σε σχετική παρατήρηση του πυκνώς δημοσιολογούντος για τα του ΣΥΡΙΖΑ (κατά τα άλλα στιχουργού), Νίκου Μωραΐτη (δείτε κάτω πρώτα την ανάρτησή του που άναψε το φυτίλι και την απάντηση Πολακη).

«Νικολιο παιδι μου: Από πότε τα καταστατικά των κομμάτων τα εξηγούν συνταγματολόγοι; Να φωνάξουμε και το Ελεγκτικό Συνέδριο να ελέγξει τις δαπάνες! Αλλά για να σε βοηθήσω, αν γίνει μομφή σε υπουργό και περάσει από τη Βουλή, θα παραμείνει στη θέση του;», παρατήρησε αρχικά ο βουλευτής Χανίων, για να κλιμακώσει την επίθεσή του τόσο στον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη (τον άλλοτε προστατευόμενό του) , όσο και  στους υποστηρικτές του, τους λεγόμενους «κασσελίστας», για να τα σενάρια που θέλουν τον έκπτωτο πρόεδρο να μην κατεβαίνει εκ νέου υποψήφιος και να σκέφτεται να ιδρύσει νέο κόμμα:

«Οταν σε καλούν να προκηρύξεις εκλογές και απαντάς κάντε μου μομφή, όπως ορίζει το καταστατικό, τότε αποδέχεσαι πως έτσι είναι η διαδικασία, πως αν περάσει εκπίπτεις του αξιώματος και προκηρύσσονται εκλογές!

»Τώρα αν αφενός ψάχνεσαι για νέο κόμμα το μετράς και δεν σου βγαίνει και αφετέρου βλέπεις πως λεονταρισμοί του τύπου “βρείτε αντίπαλο και πάμε” πάλι οδηγούν σε ήττα, μιλάς για κουκούλες, βγάζεις συνταγματολόγους, μιλάς για συνέδρια που θα αποφασίσουν πάλι».

Και σε επόμενη ανάρτησή του κατέληξε προκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη σε debate!

«ΤΕΛΟΣ: Πάντα η ψυχή και το μυαλό μου φτερουγά όχι πάνω από τα 300 αλλά από τα χίλια μέτρα που έχει καθαρό αέρα.
Αλλά να είσαι σίγουρος πως θα κατέβω όταν θα κάνουμε προεκλογική αντιπαράθεση (ντιμπέιτ το λέμε στα Σφακιά) με τον Κασσελάκη! Εκεό θα φανούν ΟΛΑ!»

Οχι, στην Ελενα Ακρίτα που τον αποκάλεσε ομοφοβικό και δήλωσε πως δεν συνυπάρχει μαζί του (δείτε το βίντεο των δηλώσεών της κάτω), ο αψύς Σφακιανός δεν απάντησε, τουλάχιστον σε αυτή τη δέσμη αναρτήσεων στο Χ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...