270
Το αυτοκίνητο που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί του, κατέληξε σε ένα χωράφι με ελαιόδεντρα |

Θέρμη: Θετικός στο αλκοτέστ ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε ζευγάρι και παιδί

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2024, 12:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/09/2024 22.28
Το αυτοκίνητο που παρέσυρε το ζευγάρι με το παιδί του, κατέληξε σε ένα χωράφι με ελαιόδεντρα
|

Θέρμη: Θετικός στο αλκοτέστ ο οδηγός του ΙΧ που παρέσυρε ζευγάρι και παιδί

Protagon Team Protagon Team 11 Σεπτεμβρίου 2024, 12:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/09/2024 22.28

Μάχη για να κρατηθούν στη ζωή δίνουν ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη μητέρα (έγκυος στον πέμπτο μήνα) που τραυματίστηκαν σοβαρά το πρωί της Τετάρτης, όταν παρασύρθηκαν μαζί με το μόλις δύο ετών παιδί τους στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από 46χρονο οδηγό που -όπως διαπιστώθηκε-  βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πηγές του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου»,  αμφοτεροι οι γονείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση και αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις όταν το επιτρέψει η κλινική τους κατάσταση, με τον 37χρονο να έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά.

Το παιδί, που τη στιγμή της παράσυρσης βρισκόταν στο παιδικό καροτσάκι, νοσηλεύεται στην Παιδοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι, ημεδαποί, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές.

Πρόκειται για τη δεύτερη παράσυρση στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης μέσα σε 24ωρες, μετά το δυστύχημα της Τρίτης στα «Πράσινα Φανάρια», στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, με θύμα έναν 60χρονο πεζό που επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο που συνδέει την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία. Επιτόπου έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν του γονείς και το παιδί τους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 46χρονος. (ημεδαπος),  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος. Συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη κατά συρροή, μέθη και επικίνδυνη οδήγηση, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί την Πέμπτη στον εισαγγελέα (οι κατηγορίες να ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με την κατάσταση των τραυματιών και το αποτέλεσμα της προανάκρισης που διενεργεί η Τροχαία).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...