220
O αλλαδαπός φωνάζει από το μπαλκόνι κτιρίου επί της οδού Αχαρνών | Stringer / SOOC

Τέλος στο θρίλερ με τον αλλοδαπό που απειλούσε να ανατιναχθεί στην Αχαρνών

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2024, 12:35
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/09/2024 15.35
O αλλαδαπός φωνάζει από το μπαλκόνι κτιρίου επί της οδού Αχαρνών
|Stringer / SOOC

Τέλος στο θρίλερ με τον αλλοδαπό που απειλούσε να ανατιναχθεί στην Αχαρνών

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2024, 12:35
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 10/09/2024 15.35

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, όταν αλλοδαπός, σε κατάσταση αμόκ, ανέβηκε σε μπαλκόνι έκτου ορόφου επί της οδού Αχαρνών και απειλούσε να αυτοκτονήσει ανατινάζοντας μπουκάλα υγραερίου!

Προληπτικά εκκενώθηκε το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης που βρίσκεται δίπλα, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Αχαρνών διεκόπη για περίπου τέσσερις ώρες από το ύψος της Μάρνη έως τη Στουρνάρη.

Επιτόπου έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, καθώς και διαπραγματευτές της Αστυνομίας που προσπαθούσαν να πείσουν τον αλλοδαπό να κατέβει από το μπαλκόνι. Λίγο αργότερα έφθασαν και ομάδα της ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Aστυνομία, πρόκειται για έναν 28χρονο από την Παλαιστίνη (άλλες πληροφορίες έλεγαν από τη Συρία) με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε απειλήσει και πάλι ότι θα αυτοκτονήσει και για αυτόν τον λόγο είχε μεταφερθεί σε ψυχιατρείο.

Παρά την προσπάθεια των διαπραγματευτών, με τη συνδρομή διερμηνέων, να τον ηρεμήσουν, η επικοινωνία με τον 28χρονο ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Το περιστατικό πήρε τέλος γύρω στις 15.30 με την επέμβαση της ΕΚΑΜ και τη σύλληψη του 28χρονου.

axarnon-ekam__2_

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...