333
Το δικηγορικό ζεύγος σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή του | ΥοuΤube

«Για χάρη του παιδιού μας»: Την αποφυλάκιση Λύτρα ζητεί τώρα η σύζυγός του

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2024, 10:02
Το δικηγορικό ζεύγος σε παλαιότερη τηλεοπτική συνέντευξή του
|ΥοuΤube

«Για χάρη του παιδιού μας»: Την αποφυλάκιση Λύτρα ζητεί τώρα η σύζυγός του

Protagon Team Protagon Team 9 Σεπτεμβρίου 2024, 10:02

Την αποφυλάκιση του συζύγου της, Απόστολου Λύτρα, και την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του με περιοριστικούς όρους, φέρεται να ζήτησε η σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, με υπόμνημά της προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, περίπου δύο μήνες μετά την προφυλάκιση του ποινικολόγου με την κατηγορία του άγριου ξυλοδαρμού της.

Ως βασικό επιχείρημα για το αίτημα της αυτό, η κυρία Πολυζωγοπούλου προτάσσει το καλό του παιδιού τους και την ανάγκη επικοινωνίας του με τον πατέρα του.

«Η παράταση της προσωρινής κράτησης του εν διαστάσει συζύγου μου είναι δεδομένο ότι επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία της θυγατέρας μας, η προστασία της οποίας αποτελεί για εμένα ύψιστη προτεραιότητα», αναφέρει στο υπόμνημα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr.

H 37χρονη δικηγόρος σπεύδει πάντως να διευκρινίσει ότι αυτό  δεν σημαίνει ότι υπαναχωρεί όσον αφορά την υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί σε βάρος του εν διαστάσει πια συζύγου της για τον ξυλοδαρμό της.

Οπως λέει, αμφότεροι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξομάλυνση των σχέσεών τους, «στο πλαίσιο που αφορά αποκλειστικά τη θυγατέρα μας και τη διασφάλιση του ψυχισμού της» και στο ίδιο πλαίσιο σημειώνεται η συμφωνία τους στα τέλη του περασμένου Ιουλίου να ανατεθεί η αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού σε εκείνη, καθώς και για τις ώρες επικοινωνίας του κατηγορούμενου πατέρα με την κόρη του.

Στο υπόμνημά της, τέλος, η Σοφία Πολυζωγοπούλου φέρεται να αναγνωρίζει και να επισημαίνει ότι την παρουσία του πατέρα τους έχουν ανάγκη και οι δύο μεγαλύτερες κόρες του από τον πρώτο γάμο του.

Μόλις προ ημερών, υπενθυμίζεται, ο εισαγγελέας είχε ζητήσει ο Απόστολος Λύτρας να παραπεμφθεί σε δίκη για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής και όχι για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, σύμφωνα με τη δίωξη που του έχει απαγγελθεί.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...