235
Δηλώσεις Πολάκη στα ΜΜΕ μετά τη λέξη των εργασιών της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ | InTime News / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Παύλος Πολάκης ο πρώτος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2024, 17:43
Δηλώσεις Πολάκη στα ΜΜΕ μετά τη λέξη των εργασιών της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ
|InTime News / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Παύλος Πολάκης ο πρώτος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 8 Σεπτεμβρίου 2024, 17:43

Για «επίπονη διαδικασία» που όμως δρομολογεί τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Παύλος Πολάκης, σε δήλωσή του για την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Εγώ δήλωσα διαθεσιμότητα για την επόμενη ημέρα και εξέφρασα ένα συνολικό προγραμματικό πλαίσιο που μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα μιας πολιτικής πρότασης της επομένης μέρας με στόχο το ρίξιμο σε σύντομο διάστημα της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του Μητσοτάκη», δήλωσε ο κρητικός βουλευτής εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κ.Ε. την Κυριακή.

«Η Αριστερά ξέρει να κουβεντιάζει» υπογράμμισε και δεσμεύτηκε ότι όποιο και να είναι το αποτέλεσμα θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ και θα στηρίζει την προοπτική του. «Είτε βγω πρόεδρος είτε όχι, θα συνεχίσω να είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε.

Ερωτηθείς, τέλος, αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης περιορίστηκε να δηλώσει «αν το θέλει, γιατί όχι».

Οπως φάνηκε το Σάββατο, την πρώτη ημέρα των εργασιών της Κ.Ε., τόσο από την αντιπαράθεση Κασσελάκη – Πολάκη όσο και από την υποστήριξη του «αψύ Σφακιανού» στην πρόταση μομφής των «87» (οι οποίοι δεν αποτελούν φιλικό στρατόπεδο για τον ίδιο), οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται στο ναδίρ.

Το γεγονός αυτό έμοιαζε να επιβεβαιώνει και η δημόσια αντιπαράθεση του πρώην υπουργού Υγείας με τη βουλευτή του κόμματος Ελενα Ακρίτα λίγες ώρες νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...