275
Ο Παύλος Πολάκης πριν εξαπολύσει τα βέλη του κατά του Στέφανου Κασσελάκη | ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Πολάκης: Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87» και καταθέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2024, 16:42
Ο Παύλος Πολάκης πριν εξαπολύσει τα βέλη του κατά του Στέφανου Κασσελάκη
|ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / IntimeNews

Πολάκης: Στηρίζει την πρόταση μομφής των «87» και καταθέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος

Protagon Team Protagon Team 7 Σεπτεμβρίου 2024, 16:42

Την πρόταση μομφής των «87» κατά Κασσελάκη που κατατέθηκε αμέσως μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έφερε 100 υπογραφές ανακοίνωσε ότι στηρίζει και ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων που επέστρεψε στις αρχές της εβδομάδας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή του, έθεσε ανοιχτά θέμα ηγεσίας ενώ ανακοίνωσε και τη δική του υποψηφιότητα για την προεδρία του κόμματος από το βήμα της ΚΕ.

Κατά την ομιλία του, μάλιστα, ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να οδηγήσει μόνος του το κόμμα σε εκλογές και είπε ότι και να χάσει θα παραμείνει.

«Πίστεψα στον Στέφανο Κασσελάκη και τον στήριξα. Επεσα έξω, δεν κάνει για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο Παύλος Πολάκης.

Ακολούθως εξήγησε: «Η συνεχόμενη εμμονική προβολή των προσωπικών του επιλογών, του πλούτου του, του γούστου του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σκέπασε από την πρώτη μέρα κάθε προγραμματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτή τη γραμμή, με αυτή την εικόνα δεν μπορούμε να νικήσουμε, γι’ αυτό βάζω θέμα ηγεσίας. Σύντροφε πρόεδρε δεν μπορείς γι’ αυτό προχώρησε στην προκήρυξη εκλογών για να πάμε μαζί ενωμένοι. Ήταν διχαστική η ομιλία σου. Εγώ υποψηφιότητα θα δηλώσω, και λέω ξεκάθαρα ότι θα παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και καλώ τους πάντες ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, να πουν ότι θα μείνουν και θα παλέψουμε να ρίξουμε τον Μητσοτάκη. Δεν θέλω να φτιάξω ένα κόμμα τύπου Ζωής ή Βαρουφάκη που θα έπαιρνα περισσότερο ποσοστό».

Τέλος, για την αιχμή του κ. Κασσελάκη ότι χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προβάλλει την προσωπική του ζωή απάντησε: «Ναι τα χρησιμοποιώ και κάνω και προσωπικές αναρτήσεις αλλά τη Δώρα (την σύζυγό του), στην εξέδρα μίας προεκλογικής μου ομιλίας εγώ δεν την ανέβασα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...