252
|

Ενέδρα στη Φιλοθέη: Αγριος ξυλοδαρμός με έναν τραυματία – δύο συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2024, 09:04

Ενέδρα στη Φιλοθέη: Αγριος ξυλοδαρμός με έναν τραυματία – δύο συλλήψεις

Protagon Team Protagon Team 6 Σεπτεμβρίου 2024, 09:04

Θύματα ενέδρας έπεσαν τα ξημερώματα στη Φιλοθέη τέσσερα με πέντε άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ, όταν τους έκλεισαν τον δρόμο δύο άλλα αυτοκίνητα, με συνολικά δέκα επιβαίνοντες.

Το περιστατικό σημειώθηκε  στις 2.15 το πρωί, στην οδό Ολυμπιονίκου διαδόχου Κωνσταντίνου στη Φιλοθέη. Οι δράστες περικύκλωσαν τα θύματά τους, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο και αφού έβγαλαν έξω τους επιβαίνοντες, άρχισαν να τους χτυπούν.

Ενας εξ αυτών, για  να γλιτώσει τον άγριο ξυλοδαρμό, πήδηξε από τοιχίο ύψους δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να εγκλωβιστεί στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Την Αστυνομία ειδοποίησαν για το επεισόδιο περίοικοι στην περιοχή.

Οι δράστες αρχικά διέφυγαν, ωστόσο περίπου μία ώρα αργότερα το ένα από τα δύο ΙΧ εντοπίστηκε να κινείται στη Λεωφόρο Κηφισίας. Οι δύο επιβαίνοντες προσήχθησαν, για να μετατραπούν στη συνέχεια οι προσαγωγές σε συλλήψεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για ένα 30χρονο και έναν 23χρονο.

Εν τω μεταξύ ο 20χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Nοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Κοντά στο σημείο όπου στήθηκε η ενέδρα, εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και ένας μεταλλικός σωλήνας.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για οπαδικά κίνητρα, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, όμως, το διέψευσε σε δηλώσεις της το πρωί της Παρασκευής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ:

«Είναι πολύ νωρίς –είπε– για να χαρακτηρίσουμε το συγκεκριμένο περιστατικό ως οπαδικό, ένας είναι ο τραυματίας, μέχρι στιγμής από τις πληροφορίες που έχουμε, τα κίνητρα δεν είναι οπαδικά. Οι δράστες ήταν νεαροί, προέρχονται όπως φαίνεται από τις ίδιες περιοχές της ΒΑ Αττικής, και συναντήθηκαν τυχαία. Είναι συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων», διευκρίνισε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...