182
Αγανακτισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσhς EZY8235 αποδοκίμαζαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου | Easyjet

«Μία τρελή απίθανη πτήση» από Γκάτγουικ για Κω: Πήγε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους εν πτήσει [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2024, 10:18
Αγανακτισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες της πτήσhς EZY8235 αποδοκίμαζαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου
|Easyjet

«Μία τρελή απίθανη πτήση» από Γκάτγουικ για Κω: Πήγε να ανοίξει την πόρτα του αεροσκάφους εν πτήσει [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 5 Σεπτεμβρίου 2024, 10:18

Σκηνές από την θρυλική ταινία της δεκαετίας του ΄80 «Μία  τρελή απίθανη πτήση» εκτυλίχθηκαν την Τρίτη μέσα σε αεροσκάφος της easyJet που εκτελούσε την πτήση Γκάτγουικ – Κως, όταν ένας από τους επιβάτες, σε κατάσταση αμόκ, επιχείρησε μέχρι και να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου ενώ πετούσε στα 30.000 πόδια!

Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να τον ηρεμήσουν ο -κατά ορισμένες πληροφορίες μεθυσμένος- επιβάτης ήταν ασυγκράτητος και η επεισοδιακή (και συνάμα επικίνδυνη για την ασφάλεια της πτήσης) συμπεριφορά του συνεχίστηκε για αρκετή ώρα, με αποτέλεσμα ο πιλότος να προχωρήσει σε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο.

Προσγείωση του αεροπλάνου με ασφάλεια

Σε βίντεο μάλιστα που αναρτήθηκε στο TikTok (δετε το κάτω), έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του προσωπικού καμπίνας στην πτήση EZY8235 να περιορίσουν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου, ενώ δεχόταν τις αποδοκιμασίες των άλλων επιβατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον βρετανικό Τύπο, ο ταραξίας αποκάλεσε «σκουπίδι» τον πιλότο όταν υπήρξαν αναταράξεις και στη συνέχεια απειλούσε ότι θα καταλάβει το αεροσκάφος!

Το αεροσκάφος της easyJet προσγειώθηκε τελικά στο Μόναχο και ο υπαίτιος της αναγκαστικής προσγείωσης συνελήφθη (φωτογραφία κάτω).

Σύλληψη του επιβάτη στο Μόναχο

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...