180
Ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και πλήθος κόσμου παρακολουθούν τη συναυλία | ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2024, 23:36
Ο στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και πλήθος κόσμου παρακολουθούν τη συναυλία
|ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2024, 23:36

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν το βράδυ της Τετάρτης το Καλλιμάρμαρο για τη μεγάλη συναυλία του «Ολοι μαζί μπορούμε» που ήταν αφιερωμένη στον σπουδαίο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ τη συναυλία παρακολούθησαν περισσότεροι από 35.000 θεατές.

Μεταξύ άλλων, το αφιέρωμα στην πολύχρονη καριέρα του αγαπημένου στιχουργού παρακολούθησαν ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο «πρωταγωνιστής» της βραδιάς, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Γνωστοί ερμηνευτές τραγουδούν στη συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο στιχουργό (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ)

Στη συναυλία με τίτλο «Λευτέρης Παπαδόπουλος, όλοι σε φωνάζαν αρχηγό», που διοργάνωσε για την ενίσχυση ενεργειών με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος το «Ολοι Μαζί Μπορούμε» συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες (με αλφαβητική σειρά): Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Οι πόρτες άνοιξαν στις επτά το απόγευμα και η συναυλία ξεκίνησε στις 21:00 με εμβληματικές μελωδίες να ερμηνεύονται μοναδικά από 16 αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...