1349
Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πόζαραν μαζί με την Ινές ντε Ραμόν και τον Μπραντ Πιτ, που δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στη Βενετία | Getty images / Pascal Le Segretain

Το διπλό ραντεβού των «Λύκων» Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 6 Σεπτεμβρίου 2024, 09:01
Η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ πόζαραν μαζί με την Ινές ντε Ραμόν και τον Μπραντ Πιτ, που δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στη Βενετία
|Getty images / Pascal Le Segretain

Το διπλό ραντεβού των «Λύκων» Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ στη Βενετία

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 6 Σεπτεμβρίου 2024, 09:01

Συνεχίζοντας την 23χρονη συνεργασία τους στην οθόνη, και τη φιλία τους βεβαίως, που κρατάει σχεδόν 30 χρόνια, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ έφτασαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας για την επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας τους ταινίας, «Wolfs», η οποία προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού την Κυριακή το βράδυ στη Sala Grande και έγινε δεκτή, κατά το Variety,  με ένα τετράλεπτο χειροκρότημα, ενώ σύμφωνα με το Deadline το standing ovation κοινού είχε διάρκεια πέντε λεπτών και 35 δευτερολέπτων…

Η έναρξη της πρεμιέρας καθυστέρησε περισσότερο από 30 λεπτά, καθώς οι θαυμαστές των δύο megastars συνωστίζονταν προσπαθώντας να τους δουν από κοντά. Οταν τελικά οι Κλούνεϊ και Πιτ κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα, ο ήχος –και γενικά η ατμόσφαιρα– θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως αισθησιακός. Οι δυο ηθοποιοί περπάτησαν από διαφορετικές πλευρές του χαλιού, υπογράφοντας αυτόγραφα και βγάζοντας selfies, πριν τους απομακρύνουν τα μέλη της ασφάλειας και τους οδηγήσουν στις θέσεις τους, γράφει στο Variety η ανταποκρίτρια του περιοδικού Ελίζ Σέιφερ.

Μπαίνοντας  στο θέατρο, χαιρέτησαν το ανυπόμονο πλήθος με ένα βροντερό «Buonasera!», προκαλώντας ορισμένους θαυμαστές να το ανταποδώσουν φωνάζοντας και αυτοί, με την ελπίδα να γίνουν αντιληπτοί. Το χάος, δε, συνεχίστηκε ακόμα και όταν η ταινία άρχισε να προβάλλεται, με όσους δεν είχαν εισιτήρια να προσπαθούν να βρουν τυχόν κενές θέσεις, ενώ σε κάποιους απαγορεύτηκε η παραμονή στην αίθουσα επειδή είχαν εισέλθει αργοπορημένοι.

Οι πρωταγωνιστές των «Wolfs» Τζορτζ Κλούνεϊ, Οστιν Εϊμπραμς, Εϊμι Ράιαν και Μπραντ Πιτ ποζάρουν στη Sala Grande, όπου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας (REUTERS/Louisa Gouliamaki)

Παρόντες ήταν επίσης οι συμπρωταγωνιστές τους Οστιν Εϊμπραμς και Εϊμι Ράιαν, απουσίαζε όμως ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Wolfs», Τζον Γουατς, ο οποίος είναι άρρωστος με κορονοϊό: «Πέταξε μέχρι εδώ, αλλά κόλλησε Covid και τώρα είναι στο κρεβάτι» δήλωσε ο Κλούνεϊ στη συνέντευξη Τύπου το πρωί της Κυριακής πριν από την πρεμιέρα.

Η ταινία ταίριαξε γάντι στους Κλούνεϊ και Πιτ, που υποδύονται δυο μοναχικούς λύκους του υποκόσμου, οι οποίοι αναγκάζονται να συνεργαστούν στην ίδια αποστολή. Πριν από έναν μήνα, δε, η Apple ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη το σίκουελ.

Οταν έπεφταν οι τίτλοι τέλους, ο δυο ηθοποιοί αγκαλιάστηκαν και χόρεψαν υπό τους ήχους του «Smooth Operator» της Σαντέ. Στη συνέχεια ο Κλούνεϊ στράφηκε προς τη σύζυγό του Αμάλ και οι δυο τους μοιράστηκαν ένα γλυκό φιλί, ενώ κατά την έξοδό τους αυτός και ο Πιτ συνέχισαν να δέχονται συγχαρητήρια –μεταξύ άλλων από την Κέιτ Μπλάνσετ και τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, σύμφωνα με τις ανταποκρίτριες του Deadline– και να χαιρετούν τους θαυμαστές τους, οι οποίοι ζητωκραύγαζαν.

Η διάρκεια των χειροκροτημάτων δεν ήταν ίσως τόσο μεγάλη όσο θα περίμενε κανείς για το μέγεθος των δύο σταρ, αλλά φάνηκε ότι οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ ήθελαν να βγάλουν τους θεατές από την αίθουσα όσο πιο γρήγορα γινόταν, δεδομένης της καθυστερημένης έναρξης της προβολής και της χαοτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί.

Οι δυο «Λύκοι», Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, έφτασαν μαζί στη Βενετία για το 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και το διασκέδασαν όσο μπορούσαν (REUTERS/Yara Nardi)

Ο Μπραντ Πιτ προσγειώθηκε στη Βενετία μόλις δύο ημέρες μετά την εμφάνιση της πρώην συζύγου του Αντζελίνας Τζολί στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας «Μαρία» την Πέμπτη τα βράδυ, με το κοινό να τη χειροκροτεί επί οκτώ λεπτά και με τις φήμες για Οσκαρ να οργιάζουν. Φυσικά, απέφυγαν επιμελώς να διασταυρωθούν, αφού η Τζολί πέταξε αμέσως μετά την πρεμιέρα για το Τορόντο του Καναδά. Είχαν φροντίσει γι’ αυτό οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Επίσης, κανένας από τους δύο δεν αναφέρθηκε στο διαβόητο διαζύγιό τους, που εκκρεμεί εδώ και καιρό, και ο Πιτ δεν ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το πρωί σχετικά με δικαστικά έγγραφα που υποστηρίζουν ότι «η Τζολί είχε ιστορικό σωματικής κακοποίησης» στον γάμο τους. (Να σημειωθεί, όμως, ότι το hashtag #BradPittIsAnAbuser διαδόθηκε αμέσως στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X λίγο μετά την πρεμιέρα των «Wolfs», την Κυριακή το βράδυ.)

Ραντεβού για τέσσερις

Σαν να μην έφτανε η θύελλα των σταρ στο κόκκινο χαλί του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ένα «διπλό» ραντεβού άναψε φωτιές. Το Σαββατόβραδο  (μία μέρα πριν από την πρεμιέρα των «Wolfs») η 46χρονη Αμάλ Κλούνεϊ με τον 63χρονο Τζορτζ και ο 60άρης Μπραντ Πιτ με τη νέα του σύντροφο, την 34χρονη Ινές ντε Ραμόν, βγήκαν ιδιωτικά, υποτίθεται – αλλά οι δαιμόνιοι παπαράτσι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουν τη στιγμή (φωτογραφίες τους δημοσιεύει η Vogue). Ακολουθώντας τους με κάποια γόνδολα, κατά πάσα πιθανότητα, απαθανάτισαν την κοινή μετακίνησή τους με ένα πολυτελές σκάφος από μαόνι (βασικά το ισοδύναμο της Βενετίας με μια πολυτελή μαύρη Escalade…)

Και τα δύο ζευγάρια ήταν ντυμένα καλοκαιρινά και εκλεπτυσμένα, όπως άρμοζε στην περίσταση. Συντονισμένες οι δυο κυρίες (και όλο…τσαχπινιά), εμφανίστηκαν με μικρό μαύρο slip dress (σε στυλ κομπινεζόν). Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φορούσε το πιο καλό του κοστούμι, σε ναυτικό μπλε χρώμα, και λευκό πουκάμισο, ενώ ο Μπραντ Πιτ ντύθηκε πιο απλά, με λευκό πουκάμισο και ριγέ λινό παντελόνι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Βραδυνή έξοδος για τέσσερις στη Βενετία

Σύμφωνα με το People, το δείπνο τους στο αγαπημένο εστιατόριο των Κλούνεϊ στη Βενετία, «Ristorante Da Ivo», κράτησε περίπου δύο ώρες και περιλάμβανε «fiori di zucca in pastella» (τηγανητούς κολοκυθοανθούς γεμιστούς με μοτσαρέλα), ριζότο με πορτσίνι και τρούφα, μοσχαρίσια ταλιάτα με πακέρι και λευκό κρασί. Εκλεισε με τιραμισού για τον Πιτ και τον Κλούνεϊ, ενώ η Αμάλ και η Ραμόν προτίμησαν άγριες φράουλες με σορμπέ άγριας φράουλας.

Κατά σύμπτωση, το ίδιο βράδυ έτρωγαν σε διπλανά τραπέζια στελέχη της Apple TV, που είχαν κλείσει την αίθουσα για ένα event. Και ο Κλούνεϊ δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει ένα πραγματικό σόου, παριστάνοντας επί μισή ώρα τον σερβιτόρο που έπαιρνε παραγγελίες. Με…βοηθό του τον Μπραντ Πιτ, πήγαινε από τραπέζι σε τραπέζι «εξηγώντας με εντελώς ξεκαρδιστικό τρόπο την περίπλοκη και μακροσκελή περιγραφή κάθε πιάτου στο μενού», αποκάλυψε ένα μέλος της Apple TV στο People. «Μας έκανε όλους να δακρύσουμε από τα γέλια».

Βεβαίως, το επόμενο βράδυ οι δυο σταρ εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί συνοδεύοντας επίσης τις συντρόφους τους, όλο χαμόγελα και χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους. Αυτή την ευκαιρία, εξάλλου, διάλεξε ο Μπραντ Πιτ για να παρουσιάσει επίσημα την αγαπημένη του Ινές ντε Ραμόν, σχεδιάστρια κοσμημάτων, με την οποία βγαίνει εδώ και δύο χρόνια.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...