322
Ο Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν στη Βενετία | REUTERS/Yara Nardi

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το ζεύγος Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2024, 11:35
Ο Μπραντ Πιτ με την Ινές ντε Ραμόν στη Βενετία
| REUTERS/Yara Nardi

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το ζεύγος Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2024, 11:35

Tην πρώτη επίσημη εμφάνισή τους, ως ζευγάρι, έκαναν στο χαλί του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας ο Μπραντ Πιτ και η σύντροφός του Ινές ντε Ραμόν.

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Νοέμβριο του 2022 όταν εθεάθησαν στην συναυλία του Bono στο Λος Αντζελες, καθώς και λίγες εβδομάδες αργότερα, στην πρεμιέρα της ταινίας «Babylon». Η σχεδιάστρια κοσμημάτων εκείνο το διάστημα μόλις είχε χωρίσει από τον σύζυγό της και πρωταγωνιστή του «Vampire Diaries», Πολ Γουέσλι. Από τότε έχουν κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Ο 60χρονος πια, Μπραντ Πιτ, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα μαύρο κοστούμι, ενώ η 31χρονη Ινές ντε Ραμόν επέλεξε ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα με έναν ώμο. Το συνδύασε με ένα ασημένιο clutch, ψηλοτάκουνα πέδιλα και statement σκουλαρίκια.

Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν στο φεστιβάλ της Βενετίας (EPA/FABIO FRUSTACI)

Το ζευγάρι πόζαρε στο κόκκινο χαλί επίσης με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη εμφάνισή της.

Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ (EPA/ETTORE FERRARI)

Λίγες ώρες νωρίτερα, κατά την άφιξη τους στην Βενετία, τα δύο ζευγάρια, απόλαυσαν ένα δείπνο στο Ristorante Da Ivo, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια των Κλούνεϊ.

«Ο Τζορτζ για περίπου μισή ώρα έπαιρνε παραγγελίες από όλα τα τραπέζια του εστιατορίου. Μας έκανε όλους να δακρύσουμε από τα γέλια», είπε μία πηγή στο People: «Α, και παρεμπιπτόντως, βοηθός του ήταν ο Μπραντ Πιτ», συμπλήρωσε.

Το «Wolfs» είναι ένα θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο χολιγουντιανοί ηθοποιοί ως «μοναχικοί λύκοι» που αναλαμβάνουν την ίδια δουλειά.

Κλούνεϊ και Πιτ, δύο καλοί φίλοι εδώ και δύο δεκαετίες, από τα χρόνια του «Ocean’s 11», στη Βενετία για το «Wolfs» (REUTERS/Louisa Gouliamaki)

Θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο Apple TV+ στις 27 του ίδιου μήνα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...