290
|

REDS/SWOT: Επεσαν οι υπογραφές για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου της ΕΟΕ στο Μαρούσι

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2024, 15:15

REDS/SWOT: Επεσαν οι υπογραφές για την εκμίσθωση του ξενοδοχείου της ΕΟΕ στο Μαρούσι

Protagon Team Protagon Team 28 Αυγούστου 2024, 15:15

Υπεγράφη η σύμβαση για την 25ετή εκμίσθωση (με δικαίωμα παράτασης 10 ετών) ξενοδοχειακού ακινήτου ιδιοκτησίας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στο Μαρούσι, με το ανάδοχο κοινό σχήμα REDS, μέλος του Ομίλου Ελλάκτωρ (70%)  και SWOT Hospitality (30%)

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Κηφισίας, αποτελεί στρατηγική επιλογή των δύο εταιρειών, λόγω της προνομιακής του θέσης κοντά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, επιχειρήσεις, το εκθεσιακό κέντρο Helexpo, νοσοκομειακά συγκροτήματα κά. Επιπρόσθετα, η ανακαίνιση και επαναλειτουργία της συγκεκριμένης ξενοδοχειακής μονάδας απαντά στην έλλειψη καταλυμάτων στην ευρύτερη περιοχή για στέγαση επισκεπτών με εύκολη πρόσβαση από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Η αναδιαμόρφωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, συνολικής επιφάνειας 5.725 τμ και οκτώ ορόφων, μέσω της επανατοποθέτησής τους στην αγορά, πραγματοποιείται λαμβάνοντας υπόψη την ενσωμάτωση των αξιών της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της REDS,  Ιωάννα Δρέττα, σημείωσε ότι «το έργο αποτελεί μέρος της ευρύτερης επιχειρησιακής στρατηγικής της εταιρείας, η οποία βασίζεται στον εντοπισμό και την επένδυση σε ακίνητα με υψηλές προοπτικές αξιοποίησης, στην ωρίμανσή τους, ή/και τη διαχείρισή τους με σκοπό τη μεγιστοποίηση της αξίας τους».

Τη διαχείριση του νέου ξενοδοχειακού συγκροτήματος θα αναλάβει η SWOT Hospitality -κορυφαία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στη διαχείριση και λειτουργία τουριστικών μονάδων υψηλών προδιαγραφών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδρυτής της SWOT Hospitality δήλωσε: «Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή μας στρατηγική επιλέγοντας καινοτόμες και βιώσιμες επενδύσεις, επεκτείνουμε την παρουσία μας στον κλάδο της φιλοξενίας, με τη μίσθωση ενός νέου, μοναδικού ξενοδοχειακού ακινήτου, στο κέντρο της επιχειρηματικής και εμπορικής αγοράς της πρωτεύουσας. Η συνεργασία μας με τη REDS και τον Όμιλο Ελλάκτωρ βασίζεται σε κοινές αξίες και στόχους συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του κοινού σχήματος σε έργα υψηλών προδιαγραφών. Πιστοί στα σύγχρονα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ακόμη μία εξαιρετική εμπειρία φιλοξενίας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...