196
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο της εγκατάστασης του λούνα παρκ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ IntimeNews

Χαλκιδική: Πειθαρχική δίωξη στην δήμαρχο Κασσάνδρας για το λούνα παρκ

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2024, 22:04
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στον χώρο της εγκατάστασης του λούνα παρκ
|ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ/ IntimeNews

Χαλκιδική: Πειθαρχική δίωξη στην δήμαρχο Κασσάνδρας για το λούνα παρκ

Protagon Team Protagon Team 26 Αυγούστου 2024, 22:04

Πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τόσο της δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, όσο και ενός αντιδημάρχου που εμπλέκεται στην υπόθεση αδειοδότησης και ελέγχου του λούνα παρκ που σημειώθηκε το δυστύχημα με θύμα τον 19χρονο Γιάννη κίνησε ο γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Γιάννης Σάββας.

Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σημαίνει ότι και οι δύο παραπέμπονται στο πειθαρχικό συμβούλιο αιρετών, το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα δώσουν εξηγήσεις και θα αποφασιστεί αν θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα σε βάρος τους.

Νωρίτερα, έγγραφα που, όπως υποστηρίζει, αποδεικνύουν την επιχειρηματική συνεργασία του ιδιοκτήτη του λούνα παρκ στη Χαλκιδική με τον δήμο Κασσάνδρας, κατέθεσε στον εισαγγελέα ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

Για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής διατάχθηκαν ταυτόχρονα τρεις εισαγγελικές έρευνες. Η πρώτη αφορά το δυστύχημα και τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτό, όπως είναι, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος μόλις είδε τον 19χρονο να εκσφενδονίζεται εξαφανίστηκε, χωρίς να σταματήσει το παιχνίδι.

Η δεύτερη έρευνα αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούσε το λούνα παρκ ενώ η τρίτη αφορά τις πιστοποιήσεις καταλληλότητας που έλαβε η επιχείρηση για να λειτουργήσει τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια από τους μηχανικούς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...