231
O Kασσελάκης δεν είναι ικανός για αρχηγός και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον Πολακισμό, είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας | Youtube/ ΣΚΑΪ

Αδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον Πολακισμό – δεν θα είναι για πολύ πρόεδρος ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2024, 14:05
O Kασσελάκης δεν είναι ικανός για αρχηγός και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον Πολακισμό, είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας
|Youtube/ ΣΚΑΪ

Αδωνις Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον Πολακισμό – δεν θα είναι για πολύ πρόεδρος ο Κασσελάκης

Protagon Team Protagon Team 23 Αυγούστου 2024, 14:05

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί από την ημέρα της διαγραφής Πολάκη να του λέει πόσο πολύ τον αγαπάει, αλλά πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι για πολύ ακόμη, εκτίμησε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης, σε ένα πρώτο, καυστικό, σχόλιο για όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και με αφορμή το μπαράζ επιθέσεων (η τελευταία εδώ) που έχει εξαπολύσει, επίσης από την ημέρα της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης κατά της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνάς Λινού, για τις επιχορηγήσεις που λαμβάνει το Ινστιτουτο Prolepsis (περισσότερα εδώ), ο υπουργός παρατήρησε:

«Εμένα η Αθηνά Λινού δεν είναι φίλη μου, αλλά πολιτική αντίπαλος, ωστόσο αυτήν τη στιγμή με όλα όσα συμβαίνουν καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Αυτό συμβαίνει διότι ο ΣΥΡΙΖΑ λούζεται τον πολακισμό και καλά να πάθει».

«Αν ο Κασσελάκης διαγράψει τη Λινού», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, «είναι προφανές ότι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει ότι είναι ο Πολάκης. Αν όμως ο Κασσελάκης διαγράψει τον Πολάκη, τότε ο δεύτερος θα λέει ότι έπεσε θύμα συγκάλυψης της διαφθοράς. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα».

«Γιατί έγιναν όλα αυτά; Γιατί ο κ. Κασσελάκης δεν ήταν ποτέ ικανός για αρχηγός», τόνισε εκτιμώντας ότι ο χρόνος για τον Στέφανο Κασσελάκη στην καρέκλα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον αρχίσει να μετρά αντίστροφα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...