283
Πάτημα Βριλησσίων, 13 Αυγούστου 2024. Η επιχείρηση όπου μερικές ώρες νωρίτερα βρέθηκε απανθρακωμένη μια γυναίκα | INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βριλήσσια: Για μερικά λεπτά δεν πρόλαβε να φύγει η γυναίκα που κάηκε ζωντανή

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2024, 15:01
Πάτημα Βριλησσίων, 13 Αυγούστου 2024. Η επιχείρηση όπου μερικές ώρες νωρίτερα βρέθηκε απανθρακωμένη μια γυναίκα
|INTIME NEWS / ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Βριλήσσια: Για μερικά λεπτά δεν πρόλαβε να φύγει η γυναίκα που κάηκε ζωντανή

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2024, 15:01

Λίγα κρίσιμα λεπτά ήταν αυτά που στοίχισαν τη ζωή της 63χρονης γυναίκας η οποία κάηκε ζωντανή μέσα σε επιχείρηση ανθοστολισμών στο Πάτημα Βριλησσίων, όπου το απόγευμα της Δευτέρας είχαν φτάσει οι φλόγες από το μέτωπο της βορειοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα που καταγόταν από τη Μολδαβία και ζούσε στην Ελλάδα πάνω από 25 χρόνια, είχε χθες την τελευταία ημέρα στη δουλειά, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Βρισκόταν στην επιχείρηση από νωρίς και όταν η φωτιά πλησίασε στο Πάτημα φέρεται κατά ορισμένες πληροφορίες τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης για να τον ενημερώσει. Εκείνος την προέτρεψε να φύγει, το ίδιο έκαναν και άλλοι υπάλληλοι που ήταν επίσης εκεί.

Η φωτιά φαίνεται να κινήθηκε πολύ γρήγορα περικυκλώνοντας τον χώρο και η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Οι εργαζόμενοι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν επειδή δεν μπορούσαν να βγουν από την κύρια είσοδο, αποφάσισαν να βγουν από την πίσω πλευρά και να πηδήξουν στο έδαφος από ένα μπαλκονάκι.

Δεν έμεινε τίποτα από την επιχείρηση όπου έχασε τη ζωή της η 63χρονη. INTIMENEWS/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παρότρυναν και την 63χρονη να κάνει το ίδιο αλλά εκείνη έλεγε ότι δεν μπορούσε να πηδήξει από το ύψος του μπαλκονιού, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στις φλόγες.

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, διότι αρχικά οι συνάδελφοί της θεώρησαν ότι είχε βρει τρόπο να φύγει. Ωστόσο, το βράδυ οι δικοί της ενημέρωσαν ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι.

Ετσι ενημερώθηκαν οι Αρχές και η γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο του κατεστραμμένου κτιρίου.

Τη νύχτα έφτασε στο σημείο κλιμάκιο του εγκληματολογικού της αστυνομίας για να συλλέξει στοιχεία. Διενεργείται επίσης προανάκριση και είναι υπό διερεύνηση τα αίτια και οι συνθήκες της τραγωδίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...