224
| shutterstock

Σοκ στο Διδυμότειχο: «Με κρατούσε φυλακισμένη, με χτυπούσε και με βίαζε»

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2024, 14:30
|shutterstock

Σοκ στο Διδυμότειχο: «Με κρατούσε φυλακισμένη, με χτυπούσε και με βίαζε»

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2024, 14:30

Τις στιγμές φρίκης που βίωνε στα χέρια του συντρόφου της περιέγραψε μία 32χρονη μουσουλμάνα, η οποία νοσηλεύεται από την Παρασκευή στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, από τις 10 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, η 32χρονη γυναίκα ζούσε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του ομόθρησκου κακοποιητή συντρόφου της, ο οποίος την χτυπούσε, την κρατούσε κλεισμένη μέσα στο σπίτι του και την βίαζε.

Μάλιστα, ο 32χρονος που αναζητείται, στα πλαίσια του αυτοφώρου, μετά και από την ανωτέρω καταγγελία της συντρόφου του, φαίνεται πως είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο τμήμα της περιοχής τους.

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε προφυλακιστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία.

Σε βάρος του πλέον έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Το θύμα, το οποίο ζούσε με τον κακοποιητή της το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του, μαζί με τα 5 παιδιά της που είχε αποκτήσει με άλλον σύντροφο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν μπορεί να αποκτήσει την εφαρμογή panic button, καθώς δεν έχει κινητό και δεν έχει και χρήματα για να αγοράσει.

Οπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, αμέσως μόλις η γυναίκα λάβει εξιτήριο από το στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, αναμένεται οδηγηθεί για την ασφάλεια της σε κάποια δομή, μαζί με τα παιδιά της, εκτός αν δώσει κάποια άλλη εντολή ο εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...