312
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης την εποχή που βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου ως δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη | INTIMENEWS/

Δικαιωμένος ο Γρηγόρης Δημητριάδης: Η απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2024, 14:15
Ο Γρηγόρης Δημητριάδης την εποχή που βρισκόταν στο Μέγαρο Μαξίμου ως δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη
|INTIMENEWS/

Δικαιωμένος ο Γρηγόρης Δημητριάδης: Η απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2024, 14:15

Η ανακοίνωση του Αρείου Πάγου για την ολοκλήρωση των ερευνών σχετικά με τις τηλεφωνικές υποκλοπές –ο αντεισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου, Αχιλλέας Ζήσης, κατέληξε σε πόρισμα περίπου 300 σελίδων, ύστερα από την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, με την υπόθεση να μπαίνει στο αρχείο ως προς την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών– προκάλεσε όπως αναμενόταν πολιτικές αντιδράσεις: ήταν άλλωστε ένα θέμα εξόχως πολιτικό, καθώς από τη μία αφορούσε και τον πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου και από την άλλη η αντιπολίτευση είχε σπεύσει από την πλευρά της να εργαλειοποιήσει με κάθε τρόπο την όλη ιστορία.

Πέρα από τις ανακοινώσεις των κομμάτων και την επίσημη αντίδραση της κυβέρνησης, ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η δήλωση του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ο κ. Δημητριάδης υπήρξε γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού για 37 μήνες και είχε βρεθεί στο επίκεντρο των επιθέσεων της αντιπολίτευσης –είχε δε παραιτηθεί από το νευραλγικό αυτό πόστο, τον Αύγουστο του 2022, στη σκιά, εκείνη την περίοδο, των καταγγελιών και αναλαμβάνοντας, όπως λίγο αργότερα είπε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, την πολιτική ευθύνη. Εκτοτε είχε επιλέξει τη σιωπή, περιμένοντας το αποτέλεσμα της δικαστικής έρευνας και υπομένοντας τα διάφορα πρωτοσέλιδα που τον ενέπλεκαν.

Σήμερα, με ανάρτησή του στα social media, ο κ. Δημητριάδης, ανέφερε:

«Πάντα σεβόμουν και σέβομαι το έργο της Δικαιοσύνης. Αλλωστε αυτό ορκίστηκα να υπηρετώ και στην επαγγελματική μου διαδρομή. Τα τρία χρόνια και έναν μήνα που βρέθηκα στη θέση του ΓΓ του Πρωθυπουργού, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών.

»Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα άμεσα και με ειλικρίνεια την πολιτική ευθύνη, σεβόμενος τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Ελλήνων. Αλλά και για να προστατέψω την πατρίδα, την κυβέρνηση και την παράταξη.

» Μέσα σε κλίμα τοξικότητας, διάλεξα τον δύσκολο δρόμο και σιώπησα, παρότι ουδέποτε υπήρξα εμπλεκόμενος.

» Η σημερινή απόφαση της Δικαιοσύνης θέτει οριστικό τέλος σε κάθε εικασία και λοιπά ευφάνταστα κατασκευάσματα».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...