233
Εχεις crypto; Τα εικονιζόμενα Ferrari 296 GTS και Asseto Fiorano εξοφλούνται και έτσι | Ferrari

Ferrari, τώρα και με κρυπτονόμισμα

Εχεις crypto; Τα εικονιζόμενα Ferrari 296 GTS και Asseto Fiorano εξοφλούνται και έτσι
|Ferrari

Ferrari, τώρα και με κρυπτονόμισμα

Πριν από λίγες ημέρες η Ferrari ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει το σύστημα αγοράς των υπεραυτοκινήτων της με κρυπτονομίσματα σε όλο το δίκτυο των ευρωπαίων αντιπροσώπων της από τα τέλη Ιουλίου.

Λιγότερο από έναν χρόνο πριν, ο νέος τρόπος εναλλακτικής εξόφλησης με crypto είχε ξεκινήσει στις ΗΠΑ, κρίθηκε επιτυχημένος και έτσι αποφασίστηκε να γίνεται στο εξής δεκτός και από τους ευρωπαίους επίσημους ντίλερ της ιταλικής εταιρείας.

Η Ferrari έκρινε πως οι ανάγκες εξελίσσονται και σκοπεύει να επεκτείνει τον νέο τρόπο αγοράς των μοντέλων της μέχρι το τέλος του 2024 και σε άλλες χώρες του διεθνούς δικτύου της – όπου δηλαδή, αντίστοιχα, τα κρυπτονομίσματα θεωρούνται αποδεκτός τρόπος συναλλαγής.

Προς τον σκοπό αυτόν η Ferrari δήλωσε πως αξιοποιεί την τεχνογνωσία διαφόρων εταιρειών που ειδικεύονται και δραστηριοποιούνται στις πληρωμές με κρυπτονομίσματα για να διασφαλίσει την ασφάλεια των συναλλαγών. Αυτές οι εταιρείες θα χρησιμοποιούνται ως ενδιάμεσοι πάροχοι της εκάστοτε συναλλαγής, έτσι ώστε να διευκολύνονται οι αντιπρόσωποι και να δέχονται τις σχετικές πληρωμές χωρίς την ανάγκη άμεσης διαχείρισης των κρυπτονομισμάτων, η αξία των οποίων θα μετατρέπεται άμεσα σε παραδοσιακά νομίσματα.

Οι πάροχοι των υπηρεσιών που προαναφέρθηκαν λέγεται πως θα καθιστούν εφικτή την επαλήθευση της πηγής των σχετικών κεφαλαίων και την προστασία από τις όποιες διακυμάνσεις των τιμών που σχετίζονται με συναλλαγματικές ισοτιμίες.

Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι ευρωπαίοι αντιπρόσωποι της Ferrari έχουν ήδη υιοθετήσει ή βρίσκονται στη διαδικασία υιοθέτησης του νέου συστήματος πληρωμών με crypto, που προστίθεται στα παραδοσιακά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...