163
Οι δύο προφυλακισμένοι για τον φόνο του Γιώργου Καραϊβάζ κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο | INTIMENEWS/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δίκη Καραϊβάζ: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2024, 10:53
Οι δύο προφυλακισμένοι για τον φόνο του Γιώργου Καραϊβάζ κατά την προσαγωγή τους στο δικαστήριο
|INTIMENEWS/ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δίκη Καραϊβάζ: Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουλίου 2024, 10:53

Nα κριθούν ένοχοι οι δυο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραΐβάζ συνιστά η εισαγγελική πρόταση στη δίκη.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας εκτίμησε ότι το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2021, έξω από την οικία του Καραϊβάζ στον Αλιμο, δεν ήταν μια απλή ανθρωποκτονία, αλλά έγινε στο πλαίσιο του οργανωμένου εγκλήματος.

Κατά την κρίση της, αυτός που εκτέλεσε τον δημοσιογράφο είναι ο συνοδηγός της μηχανής και ο μικρότερος από τα δυο αδέλφια, 41 ετών, ενώ ο αδελφός του, 49 ετών ήταν ο οδηγός της μηχανής, για τον οποίο ζήτησε τη μετατροπή της κατηγορίας από ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία σε άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία.

Ζήτησε, ακόμη, να απαλλαγεί από τα αδικήματα της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Οι δύο αδελφοί, που τους καταλογίζεται ότι σε εκτέλεση «συμβολαίου» ήταν οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου την άνοιξη του 2021, επανέλαβαν στο δικαστήριο τη θέση που από την αρχή της σύλληψής τους (πριν από ένα χρόνο) προέβαλλαν, αρνούμενοι ότι είναι οι φυσικοί αυτουργοί του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...