179
Στο πρώτο σετ η μετέπειτα νικήτρια έπαιζε ουσιαστικά μόνη | REUTERS/Violeta Santos Moura

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση με επίδειξη δύναμης από τη Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2024, 16:03
Στο πρώτο σετ η μετέπειτα νικήτρια έπαιζε ουσιαστικά μόνη
|REUTERS/Violeta Santos Moura

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρόκριση με επίδειξη δύναμης από τη Σάκκαρη

Protagon Team Protagon Team 28 Ιουλίου 2024, 16:03

Η Μαρία Σάκκαρη άνοιξε το πρόγραμμα της Κυριακής στο «Σουζάν Λενγκλέν» αντιμετωπίζοντας τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς με μια ημέρα καθυστέρηση, καθώς οι αγώνες του Σαββάτου είχαν αναβληθεί λόγω της βροχόπτωσης στο Παρίσι.

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην αντίπαλό της παραχωρώντας μόλις ένα game στο παιχνίδι, στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ, πριν τελειώσει τον αγώνα με 6-0, 6-1 ύστερα από 58 λεπτά αγώνα.

Στον β΄γύρο του ολυμπιακού τουρνουά (φάση των «32») η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζεύγους ανάμεσα στις Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και Γιουάν Γιου, που αγωνίζονται αργότερα την Κυριακή.

Στο πρώτο σετ η μετέπειτα νικήτρια έπαιζε, ουσιαστικά, μόνη: χάνοντας μόλις τρεις πόντους στο σερβίς της και «σπάζοντας» εκείνο της Κόβινιτς άλλες τρεις φορές έφτασε σε ένα εμφατικό 6-0 ύστερα από 24 λεπτά παιχνιδιού, με την Κόβινιτς να δυσκολεύεται πολύ να ακολουθήσει το ρυθμό, καθώς προερχόταν από πολύμηνη αποχή.

Στο δεύτερο σετ η Μαυροβούνια ξεκίνησε με break, στη μοναδική φορά που προηγήθηκε στον αγώνα. Η απάντηση της αντιπάλου της ήταν έξι συνεχή κερδισμένα games, αφού στο τελευταίο εξ αυτών χρειάστηκε να απαλείψει, συνολικά, τέσσερα break points της Κόβινιτς.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...