263
Η Αννα Κορακάκη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει | Youtube

Κορακάκη: Βούρκωσε εξηγώντας γιατί εγκατέλειψε στα 10 μ.

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2024, 17:37
Η Αννα Κορακάκη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει
|Youtube

Κορακάκη: Βούρκωσε εξηγώντας γιατί εγκατέλειψε στα 10 μ.

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2024, 17:37

Η Αννα Κορακάκη αγωνίστηκε το Σάββατο στον προκριματικά του πιστολιού των 10 μ. αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα και αποσύρθηκε.

«Έχω θέμα δυσλειτουργίας στα μάτια μου, είναι κάτι που προέκυψε πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Το πρόβλημα δεν είναι παθολογικό, αφορά την εστίαση» δήλωσε η ελληνίδα πρωταθλήτρια και πρόσθεσε:

«Θέλει τον χρόνο του, έχω αρχίσει ασκήσεις με τα μάτια μου, μετά από 10 χρόνια καριέρας τους τελευταίους 4-5 μήνες κάνω την αγωνιστική μου κοιλιά. Θα συνεχίσω τις προπονήσεις μου για τα 25μ. κι ευελπιστώ εκεί να έχω καλύτερο αποτέλεσμα».

«Είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ που ξαγρύπνησα. Έχω ιγμορίτιδα και νομίζω ότι μέσα στον αγώνα ανέβασα δέκατα ή πυρετό. Ξεκίνησα αντιπυρετικά και τώρα αντιβίωση γιατί έχω και έναν δεύτερο αγώνα και θέλω να ανακάμψω» σχολίασε επίσης.

Για το πώς της φάνηκαν οι εγκαταστάσεις είπε τα εξής: «Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη».

Η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται ξανά την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον προκριματικό του Πιστολιού Γυναικών (25μ πυροβόλο).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...