246
Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη κράτησαν περήφανα την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων | REUTERS/Adnan Abidi

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η μεγαλύτερη τιμή»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2024, 23:05
Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη κράτησαν περήφανα την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
|REUTERS/Adnan Abidi

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Η μεγαλύτερη τιμή»

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2024, 23:05

«Αυτό το συναίσθημα που νιώθω, που είμαι σημαιοφόρος και εκπροσωπώ την Ελλάδα, είναι τεράστιο. Από εκεί που ξεκίνησα και μέχρι εδώ που είμαι τώρα, δεν το πίστευα ποτέ ότι θα φτάσω σε αυτό το σημείο, αλλά έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

«Με έχουν βοηθήσει πάρα πολλοί άνθρωποι και εκτιμώ πάρα πολύ που ήθελε και ο κόσμος, ήθελε και η Ολυμπιακή Επιτροπή να είμαι ένας από αυτούς που θα κουβαλάει τη σημαία» πρόσθεσε ο αστέρας του NBA και εκ των δύο σημαιοφόρων της Ελλάδας στους Αγώνες, μαζί με την  Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Σχετικά με την εθνική ομάδα μπάσκετ ανέφερε: «Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα εκπροσωπήσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και τη χώρα μας όσο πιο καλά μπορούμε. Η οικογένειά μου, μου λέει να το ζήσω 100%. Δηλαδή να μην το θεωρώ δεδομένο και να απολαύσω τη στιγμή που είμαι ανάμεσα στους καλούς αθλητές στον κόσμο».

Αργότερα, σε ανάρτησή του στο Χ, λίγο μετά την είσοδο της ελληνικής αποστολής στον Σηκουάνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε: «Η μεγαλύτερη τιμή».

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με τη σειρά τις δήλωσε: «Είναι πραγματικά τρομερή εμπειρία. Ετοιμαζόμαστε να μπούμε μέσα στα καραβάκια. Αυτά τα συναισθήματα φαντάζομαι θα κορυφώνονται, σε κάθε πέρασμα, ο κόσμος θα χειροκροτά δεξιά και αριστερά, έχουμε να μαζέψουμε πάρα πολλές εικόνες. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ συγκινημένη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...