306
Ενα φιλί στο μάγουλο της Μελάνιας από τον Ντόναλντ Τραμπ, επί σκηνής | REUTERS/Callaghan O'hare

Η Μελάνια Τραμπ «έκλεψε την παράσταση» στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2024, 14:35
Ενα φιλί στο μάγουλο της Μελάνιας από τον Ντόναλντ Τραμπ, επί σκηνής
|REUTERS/Callaghan O'hare

Η Μελάνια Τραμπ «έκλεψε την παράσταση» στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2024, 14:35

Η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε στο πλευρό του συζύγου της, το βράδυ της Πέμπτης, στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, για πρώτη φορά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του.

Γυαλιστερή και λαμπερή, έκλεψε την παράσταση, καθώς έμοιαζε περισσότερο να περπατάει σε πασαρέλα παρά σε πολιτικό συνέδριο, φορώντας ένα υπέροχο κόκκινο σύνολο. Το BBC σημειώνει ότι η Μελάνια φαινόταν απόμακρη και μυστηριώδης, όπως πάντα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ την υποδέχτηκε στη σκηνή με μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο.

Στη συνέχεια, της έπιασε το χέρι και περπάτησαν κατά μήκος της σκηνής, ενώ άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ τους ακολουθούσαν.

Από τότε που ο σύζυγός της εξελέγη για πρώτη φορά το 2016, η Μελάνια Τραμπ έχει σπάσει όλους τους κανόνες που ακολουθούσαν οι προηγούμενες Πρώτες Κυρίες στις ΗΠΑ.

Στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Τραμπ, ήταν μια απομονωμένη φιγούρα, εστιάζοντας σε ένα στενό κύκλο ενδιαφερόντων. Το εθνικό αρχείο των ΗΠΑ την περιγράφει ως «πρέσβειρα της καλοσύνης» και υπέρμαχο των θεμάτων των παιδιών.

Ο Ντόναλντ και η Μελάνια χαιρετούν τους υποστηρικτές τους – REUTERS/Andrew Kelly

Και μετά την αποχώρηση του συζύγου της από το αξίωμα, αρνήθηκε να εμφανιστεί στο πλευρό του σε πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες το κοινό περίμενε την παρουσία της.

«Η Μελάνια κάνει ό,τι θέλει η Μελάνια», δήλωσε η Μαίρη Τζόρνταν, συγγραφέας μιας βιογραφίας της πρώην Πρώτης Κυρίας. «Είναι έντονα ανεξάρτητη και δεν θα κάνει κάτι μόνο και μόνο επειδή το κάνουν άλλοι άνθρωποι. Δεν αισθάνεται καμία υποχρέωση να το κάνει».

Οι Ρεπουμπλικανοί την υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο συνέδριο, ενώ η ίδια έσπασε και πάλι τους κανόνες, όταν δεν εκφώνησε την πατροπαράδοτη ομιλία των συζύγων υποψηφίων προέδρων.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...