487
Ο καναδός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ (με το κόκκινο καπέλο) στο αεροδρόμιο της Βομβάης, καθ' οδόν για τον γάμο της χρονιάς | MEGA/GC Images/Getty Images

Ινδία: Και ο Τζάστιν Μπίμπερ στον γάμο-υπερπαραγωγή της χρονιάς

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2024, 21:00
Ο καναδός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ (με το κόκκινο καπέλο) στο αεροδρόμιο της Βομβάης, καθ' οδόν για τον γάμο της χρονιάς
|MEGA/GC Images/Getty Images

Ινδία: Και ο Τζάστιν Μπίμπερ στον γάμο-υπερπαραγωγή της χρονιάς

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2024, 21:00

Ο Τζάστιν Μπίμπερ πέταξε στη Βομβάη για μια εμφάνιση μπροστά στους Αβάντ Αμπάνι και Ράντικα Μέρτσαντ και τους καλεσμένους τους το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο καναδός τραγουδιστής ήταν ένας ακόμη σταρ που έδωσε το «παρών» στον επερχόμενο γάμο-υπερπαραγωγή του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας.

Στο πρώτο πάρτι πριν τον ασύλληπτης πολυτέλειας γάμο του ζευγαριού τραγούδησε η Ριάνα, ενώ στο δεύτερο, που έγινε σε μια κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, εμφανίστηκαν η Αμερικανίδα Κέιτι Πέρι, ο ιταλός τενόρος Αντρέα Μποτσέλι και το νεανικό ποπ συγκρότημα της δεκαετίας του 1990 Backstreet Boys.

Το BBC επισημαίνει ότι με τόσους υψηλούς προσκεκλημένους από τον χώρο της μουσικής στις εκδηλώσεις πριν τον γάμο, οι πολυπληθείς παρατηρητές του «γάμου της χρονιάς» αναμένουν με κομμένη την ανάσα ποιος ή ποιοι θα δώσουν παράσταση στην τελετή, που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν φήμες ότι θα είναι η Αντέλ, ωστόσο η οικογένεια δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Το υπέρογκο κόστος της διοργάνωσης όλων των εκδηλώσεων για τον γάμο του μικρότερου γιου του επιχειρηματία Μουκές Αμπάνι τον κάνει να ξεχωρίζει, ξεπερνώντας ακόμα και τους πιο εξωφρενικά πολυτελείς ινδικούς γάμους – ανάμεσά τους και εκείνον της κόρης του, όπου  τραγούδησε ζωντανά η Μπιγιονσέ.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Ανάντ Αμπάνι και η Ράντικα Μέρτσαντ γιόρτασαν την παραδοσιακή τελετή του sangeet – μια βραδιά με μουσική και χορό πριν από τη γαμήλια τελετή. Η πολυτέλεια και η χλιδή της διοργάνωσης ξεπέρασε τις πιο άγριες προσδοκίες των καλεσμένων.

Οι προγαμιαίες εκδηλώσεις του ζεύγους των Ανάντ Αμπάνι και Ράντικα Μέρτσαντ ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα (REUTERS/Francis Mascarenhas)

Ο Μουκές Αμπάνι –επικεφαλής της εταιρείας Reliance Industries, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία ύψους 106 δισ. ευρώ σύμφωνα με το περιοδικό Forbes– και η υπόλοιπη οικογένεια ανέβηκαν στη σκηνή με τη δική τους χορογραφία και χόρεψαν στους ρυθμούς του χιτ του αστέρα του Μπόλιγουντ, Σα Ρουκ Καν, «Deewangi Deewangi».

Η τελετή έδωσε άλλη μια ευκαιρία στους παρατηρητές του γάμου να απολαύσουν τα πανάκριβα ρούχα των καλεσμένων – ανάμεσά τους πολλοί από τους πιο λαμπερούς σταρ της Ινδίας, φορώντας δημιουργίες των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας της χώρας.

Εκτός από συναυλίες επώνυμων ποπ σταρ, οι προγαμιαίες εκδηλώσεις μετατράπηκαν και σε πασαρέλες, με τους διεθνείς αστέρες να μοιράζονται επαγγελματικές φωτογραφικές λήψεις στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από τα πάρτι. Το συνολικό κόστος των τριών γαμήλιων πάρτι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά φημολογείται ότι η Ριάνα πληρώθηκε 6,5 εκατ. ευρώ για την εμφάνισή της, ενώ η συναυλία του Μπίμπερ κόστισε 9,25 εκατ. ευρώ.

Κανένας δεν γνωρίζει ποιες εκπλήξεις επιφυλάσσει το τριήμερο της τελετής του γάμου, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πολλοί Ινδοί θα αισθανθούν ανακούφιση μετά το πέρας αυτών των επιδείξεων υπερβολής, ενώ ειδικά οι κάτοικοι της Βομβάης ελπίζουν ότι οι εκδηλώσεις δεν θα επιδεινώσουν το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης.

Η νύφη δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις εκπλήξεις του ερχόμενου τριημέρου μιλώντας στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Vogue τον περασμένο μήνα. Είπε μόνο ότι η οργάνωση του γάμου της «πηγαίνει θεσπέσια», προσθέτοντας πως είναι «πολύ ενθουσιασμένη».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...