248
Τριντό, Μακρόν, Φον ντερ Λάιεν και Μπάιντεν παρακολουθούν επίδειξη πτώσης με αλεξίπτωτο στην Ιταλία στο πλαίσιο του φόρουμ των G7 | REUTERS/Yara Nardi

G7: Αποπροσανατολισμένος ο Μπάιντεν – Τον βοήθησε η Μελόνι

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2024, 11:28
Τριντό, Μακρόν, Φον ντερ Λάιεν και Μπάιντεν παρακολουθούν επίδειξη πτώσης με αλεξίπτωτο στην Ιταλία στο πλαίσιο του φόρουμ των G7
|REUTERS/Yara Nardi

G7: Αποπροσανατολισμένος ο Μπάιντεν – Τον βοήθησε η Μελόνι

Protagon Team Protagon Team 14 Ιουνίου 2024, 11:28

Τον αποπροσανατολισμό του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν σε εκδήλωση των G7 κατέγραψε νέο βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.

Ο Μπάιντεν παρακολούθησε την Πέμπτη μαζί με άλλους ηγέτες επίδειξη πτώσης με αλεξίπτωτο στην Ιταλία. Όταν αυτή τελείωσε άρχισε να απομακρύνεται από το σημείο όπου ήταν προγραμματισμένο να φωτογραφηθούν οι ηγέτες και άρχισε να κοιτάζει προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι, που βρισκόταν κοντά του, έσπευσε να τον ενημερώσει και πιάνοντάς τον από το χέρι, τον οδήγησε πίσω στους υπόλοιπους ηγέτες.

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανός πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ εμφανίζεται δημόσια να είναι αποπροσανατολισμένος, γεγονός που κάθε φορά σπεύδουν να εκμεταλλευτούν στο στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών.

Και καθώς στις ΗΠΑ βαδίζουν προς τις εκλογές του Νοεμβρίου, δεν είναι λίγες οι φορές που οι πολιτικοί αντίπαλοι του Μπάιντεν αναπαράγουν και επεξεργασμένα ή παραποιημένα βίντεο από δημόσιες εμφανίσεις του αμερικανού προέδρου όπως συνέβη πρόσφατα με την παρουσία Μπάιντεν στην τελετή μνήμης για τα 80 χρόνια από την Απόβαση στη Νορμανδία – δείτε χαρακτηριστικά την έρευνα του Ellinikahoaxes.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...