399
Το σπίτι του Κέβιν Σπέισι στην περιοχή Inner Harbor της Βαλτιμόρης εκτιμάται ότι προσελκύσει προσφορές άνω των 5,6 εκατ. δολαρίων | Shutterstock / Creative Protagon

Ο Κέβιν Σπέισι πουλάει το σπίτι του για να πληρώσει τα νομικά του έξοδα

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 14:08
Το σπίτι του Κέβιν Σπέισι στην περιοχή Inner Harbor της Βαλτιμόρης εκτιμάται ότι προσελκύσει προσφορές άνω των 5,6 εκατ. δολαρίων
|Shutterstock / Creative Protagon

Ο Κέβιν Σπέισι πουλάει το σπίτι του για να πληρώσει τα νομικά του έξοδα

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2024, 14:08

Ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι αναγκάζεται να βγάλει σε δημοπρασία το σπίτι του στη Βαλτιμόρη, προκειμένου να εξοφλήσει τα «εκατομμύρια δολάρια» που οφείλει σε νομικούς λογαριασμούς. Ο ηθοποιός, σε συνέντευξή του με τον Πιρς Μόργκαν, ξέσπασε σε κλάματα και είπε ότι στο παρελθόν είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει.

Ο 64χρονος Σπέισι ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στις ΗΠΑ για να βάλει τα υπάρχοντά του σε αποθήκη, πριν από την πώληση του σπιτιού, στο οποίο έμενε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς του Netflix, «House of Cards». Το σπίτι, συνολικού εμβαδού περίπου 850 τ.μ., βρίσκεται στην περιοχή Inner Harbor της Βαλτιμόρης και αναμένεται να προσελκύσει προσφορές άνω των 5,6 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τους Times.

Ο Σπέισι, ο οποίος αθωώθηκε από εννέα κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση τον περασμένο Ιούλιο, είπε στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν, «Uncensored», στο YouTube, ότι έχει φτάσει κοντά στη χρεοκοπία, ως αποτέλεσμα των δικαστικών εξόδων του.

«Το σπίτι μου πωλείται σε δημοπρασία, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη Βαλτιμόρη και να βάλω όλα τα πράγματά μου σε αποθήκη», είπε. «Μέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι θα υπέβαλα αίτηση πτώχευσης, αλλά καταφέραμε να το αποφύγουμε, τουλάχιστον για τώρα. Χρωστάω ακόμα πολλά σε νομικούς λογαριασμούς που δεν κατάφερα να πληρώσω».

Πρόσθεσε ότι σχεδίαζε να επιστρέψει στην υποκριτική, ώστε να μπορέσει να τακτοποιήσει τα χρέη του.

Ο Σπέισι, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον Μόργκαν, είπε ότι είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει καθώς πάλευε να καθαρίσει το όνομά του. «Θέλω να ζήσω, αλλά υπήρξαν στιγμές που δεν ήμουν σίγουρος αν θα τα κατάφερνα», είπε.

Η συνέντευξη έλαβε χώρα λίγες εβδομάδες μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ του Channel 4 «Spacey Unmasked» (Ο Σπέισι χωρίς τη Μάσκα), στο οποίο δέκα ηθοποιοί, μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου και ένας συμμαθητής του στο γυμνάσιο, οποίοι ισχυρίστηκαν ότι υπέστησαν ανεπιθύμητες σεξουαλικές παρενοχλήσεις από τον ηθοποιό, που τους έκαναν να αισθάνονται σοκαρισμένοι, ντροπιασμένοι και αηδιασμένοι.

Ο Σπέισι, ο οποίος έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εγκληματική συμπεριφορά, παραδέχτηκε ωστόσο ότι στο παρελθόν «είχε πιέσει τα όρια» με συμπεριφορές που «δεν ήξερε ότι μπορεί να ήταν ανεπιθύμητες στους άλλους». «Δεν θα συμπεριφερθώ ποτέ ξανά όπως έκανα στο παρελθόν», είπε.

Πρόσθεσε ότι μπορεί να καταλάβει γιατί εκλαμβάνεται ως κατάχρηση εξουσίας το φλερτ ενός βραβευμένου με δύο Οσκαρ ηθοποιού με νέους συναδέλφους του.

«Μπορώ να καταλάβω αυτή την οπτική, αλλά ταυτόχρονα είμαι άνθρωπος. Εάν ερωτευτώ κάποιον, απαγορεύεται να πάω να του μιλήσω και να δω αν ενδιαφέρεται κι εκείνος, μόνο και μόνο επειδή είμαι διάσημος;», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...