147
Οι ιμάντες τράβηξαν μέσα στο νερό την άτυχη 43χρονη. Της έκανα ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν (φωτ. αρχείου) | Shutterstock

Τουρίστρια με παραπέντε πνίγηκε στη Λευκάδα

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2024, 23:17
Οι ιμάντες τράβηξαν μέσα στο νερό την άτυχη 43χρονη. Της έκανα ΚΑΡΠΑ αλλά δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν (φωτ. αρχείου)
|Shutterstock

Τουρίστρια με παραπέντε πνίγηκε στη Λευκάδα

Protagon Team Protagon Team 10 Ιουνίου 2024, 23:17

Σε τραγωδία κατέληξαν οι διακοπές στην Λευκάδα για μία 43χρονη κινέζα η οποία πνίγηκε όταν το αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε) με το οποίο πετούσε έπεσε στην θάλασσα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το απόγευμα της Δευτέρας.

Οπως μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ, έντρομοι κολυμβητές ανοιχτά του Αγίου Νικήτα είδαν το παραπέντε της γυναίκας να πέφτει στην θάλασσα.

Αμεσα στο σημείο έσπευσαν ένα σκάφος που ήταν στην περιοχή και είδε την πτώση, αλλά και ένας κολυμβητής.

Οι ιμάντες είχαν τραβήξει τη 43χρονη μέσα στη θάλασσα και απεγκλωβίστηκε μετά από μεγάλη προσπάθεια. Ακολούθησε η μεταφορά της στην παραλία του Αγίου Νικήτα.

Εκεί έγιναν προσπάθειες για την επαναφορά της με ΚΑΡΠΑ, ενώ ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Λευκάδας, όπου συνεχίστηκε η προσπάθεια των γιατρών χωρίς αποτέλεσμα.

Κατά την ίδια πηγή η τουρίστρια είχε φτάσει στο νησί με τουριστικό γκρουπ ωστόσο προμηθεύτηκε η ίδια, μόνη της, το αλεξίπτωτο πλαγιάς για να πετάξει στις δυτικές ακτές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...