264
Το ζεύγος Κασσελάκη-Μακμπέθ στο Μετρό «καθ΄οδόν» για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα την Πέμπτη | Nick Paleologos / SOOC

ΝΔ για το διαμέρισμα Κασσελάκη στο Κολωνάκι: Πλέον λέει ψέματα πιο γρήγορα και από ό,τι αναπνέει

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2024, 16:25
Το ζεύγος Κασσελάκη-Μακμπέθ στο Μετρό «καθ΄οδόν» για τη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα την Πέμπτη
|Nick Paleologos / SOOC

ΝΔ για το διαμέρισμα Κασσελάκη στο Κολωνάκι: Πλέον λέει ψέματα πιο γρήγορα και από ό,τι αναπνέει

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2024, 16:25

Συνέχεια στο ζήτημα με το επιεικώς προβληματικό «πόθεν έσχες» του Στέφανου Κασσελάκη δίνει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή αυτή τη φορά, την αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» ότι η αγορά του υπερπολυτελούς διαμερίσματος στη Λεβέντη 5, στο Κολωνάκι, δεν έγινε με δικά του λεφτά -οπως είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1- αλλά από τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ (που πήρε και golden visa).

«Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με το δήθεν πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη, γιατί τα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας είναι πιο σημαντικά και η αντιμετώπισή τους που περνάει από τις Βρυξέλλες είναι το μείζον διακύβευμα της Κυριακής.

Ομως το μπαράζ ψεμάτων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Έτσι, ενώ στην προχθεσινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 είχε δηλώσει ότι η αγορά του σπιτιού του στο Κολωνάκι έγινε από τον ίδιο με χρήματα από τα δεδουλευμένα του, όπως χαρακτηριστικά απάντησε στον κ. Χατζηνικολάου, σήμερα αποκαλύπτεται ότι αγοραστής του σπιτιού είναι ο σύζυγός του, Τάιλερ ΜακΜπέθ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το κυβερνών κόμμα.

«Η αγορά μάλιστα», σημειώνεται, «έγινε από τον κ. ΜακΜπέθ με διατραπεζικό έμβασμα το οποίο εστάλη από το εξωτερικό, βάσει των διαδικασιών που ακολουθούνται για την απόκτηση Golden Visa».

«Είναι πλέον ξεκάθαρο», καταλήγει η ανακοίνωση της Πειραιώς,  «ότι ο κ. Κασσελάκης λέει ψέματα πιο γρήγορα από ό,τι αναπνέει και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας και υποκρισίας. Πέραν των απαντήσεων που οφείλει να δώσει, αφού τα ερωτήματα αυξάνονται γεωμετρικά μέρα με τη μέρα, έχει ενδιαφέρον να μας αναλύσει και τις προτάσεις του για τη στεγαστική πολιτική υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...