255
| SOOC/CreativeProtagon

Επίθεση Χρυσόγονου σε Κασσελάκη: «Μαυρογιαλούρος 2024» υπόσχεται τα πάντα στους πάντες

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2024, 11:41
|SOOC/CreativeProtagon

Επίθεση Χρυσόγονου σε Κασσελάκη: «Μαυρογιαλούρος 2024» υπόσχεται τα πάντα στους πάντες

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2024, 11:41

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος (εκλεγείς το 2014 και μέλος της ΚΕ από το 2013), συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος, νυν υποψήφιος με την ευρωλίστα του ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας σε βάρος του χαρακτηρισμούς όπως «εκσυγχρονισμένη εκδοχή Μαυρογιαλούρου» και  κάνοντας λόγο για «νέα μορφή τραμπισμού»

«Ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ  σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real FM και κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον Στέφανο Κασσελάκη, πρόσθεσε:

«Θεωρητικά εμφανίζεται ως αρχηγός αριστερού κόμματος – ο ίδιος λέει ότι θα καλύψει άνετα και την Κεντροαριστερά – φοβάμαι όμως ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του Μαυρογιαλούρου. Ενας Μαυρογιαλούρος του 2024 που υπόσχεται τα πάντα στους πάντες χωρίς να ξέρει καν τι υπόσχεται. Υπόσχεται ότι θα αυξήσει τις δαπάνες για την υγεία στο 5% ενώ τώρα είναι στο 5,8%».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως. υπογράμμισε ο κ. Χρυσόγονος, «δεν έχει πρόταση εξουσίας με πολιτικά χαρακτηριστικά, είναι κασσελακισμός, μια ακατάσχετη δημαγωγία» και προειδοποίησε ενόψει της 9ης Ιουνίου: .

«Εάν είναι στη δεύτερη θέση των ευρωεκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ και στην τρίτη το ΠΑΣΟΚ με ποσοστά της ΝΔ κοντά στο 33% του 2019 και τον ΣΥΡΙΖΑ στο 15%, το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές του 2027 θα είναι μονότερμα».

«Θα είναι προδιαγεγραμμένη η εκ νέου επικράτηση της ΝΔ», προεξόφλησε ο Κώστας Χρυσόγονος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...