610
Ο Πρωθυπουργός ανάβει κερί στην εκκλησία της Παναγίας της Τήνου | Γ.Τ Πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2024, 14:15
Ο Πρωθυπουργός ανάβει κερί στην εκκλησία της Παναγίας της Τήνου
|Γ.Τ Πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου

Protagon Team Protagon Team 4 Μαΐου 2024, 14:15

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως το πρωί του Μ. Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες που βρέθηκαν στον ίδιο ναό για την τελετή.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και την κόρη τους Σοφία, στην ίδια εκκλησία.

Μετά το πέρας των ολιγοήμερων διακοπών του ο Πρωθυπουργός θα ξεκινήσει εκ νέου την περιοδεία του ανά τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα. Εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες που περιλαμβάνει το πρόγραμμά του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα επισκεφτεί τους Παξούς.

Στην Αθήνα θα παραμείνει τις πρώτες ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα παραστεί τη Μεγάλη Παρασκευή στην Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στο Αιγάλεω και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών. Την Τρίτη του Πάσχα πάντως θα επισκεφτεί τη Σέριφο και στη συνέχεια ξεκινά περιοδεία στην Κρήτη.

Από την άλλη, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επέλεξε την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, όπου αναμένεται να κάνει ολιγοήμερες διακοπές. Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το Πάσχα ο Κυριάκος Βελόπουλος, στο Κιλκίς ο Δημήτρης Νατσιός και στην Καλαμάτα ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...