• Η τουρνέ Κασσελάκη στο Αιγαίο και τα «fake news» ότι είναι Ολυμπιακός

    Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την τουρνέ του στα νησιά του Αιγαίου, με το σκάφος «Par Afron» και καπετάνιο τον πιστό του βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελο Αποστολάκη –το Σάββατο ήταν στη Σύρο, την Κυριακή πέρασε από την Πάρο και τη Νάξο, τη Δευτέρα έβαλε πλώρη για Αστυπάλαια, Χάλκη και Σύμη, την Τρίτη σειρά έχουν το Καστελόριζο και η Ρόδος και πάει λέγοντας.

     

    Σε αυτή την περιοδεία ο κ. Κασσελάκης έχει την ευκαιρία να προσφέρει άφθονη εικόνα για τα social media και τσάμπα περιεχόμενο για την τηλεόραση: αμέτρητες ειδυλιακές πόζες στα ελληνικά νησιά, σαν σε ένα πολιτικό διαφημιστικό του ΕΟΤ (ίσως να λείπει το μπλουζάκι «Ouzo power», αλλά δεν πειράζει), συναντήσεις και αγκαλιές με κατοίκους που γίνονται κι αυτοί θέμα και θέαμα στο Διαδίκτυο, ένα κεράκι στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου, μια ακόμα συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα (αυτό δεν σταματάει ποτέ) παρά θίν’ αλός, στην οποία δήλωσε υπερήφανος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κουβέντες με όλους, για όλους και για όλα.


    Ετσι, στο περιθώριο της επίσκεψης του στην Ερμούπολη της Σύρου το Σάββατο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε και την ευκαιρία να αποσαφηνίσει ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και όχι του Ολυμπιακού.

     

    Μίλησε με έναν tiktoker και του είπε ότι τα περί Ολυμπιακού είναι «fake news».

     

    @kondylas_m Ο Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός .. 😎💚 #syros #hermoupolis #miaoulissquare #kasselakis #meetup #panathinaikos #information #goodcitizen #kondylas #foryou ♬ original sound – Μιχάλης Κονδύλας

  • Ο Καμμένος μας θυμίζει ότι υπάρχει, φορώντας μπλουζάκι «chic fucker»

    Μια που πιάσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ του Αιγαίου να πούμε ότι ο Πάνος Καμμένος –κάποτε, όχι και τόσο παλιά για να το έχουμε ξεχάσει, συγκυβερνήτης της χώρας, υπουργός Αμυνας, κολλητός των Συριζαίων και του Αλέξη Τσίπρα και εμπνευστής ενός συγκεκριμένου πολιτικού ύφους που, δυστυχώς, κυριάρχησε εντός και εκτός Βουλής– επανήλθε στη δημόσια σφαίρα με μια ανάρτηση στο Instagram.

     

    Στην οποία ανάρτηση, για κάποιο λόγο –λόγο, ίσως ενδεικτικό του πολιτικού ύφους που λέγαμε και που προφανώς δεν έφυγε μαζί με τα παραπανίσια κιλά– θυμήθηκε τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, πόζαρε με ένα σκυλάκι και φόρεσε ένα μπλουζάκι με ένα χαρακτηριστικά macho μήνυμα.

     

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Panos Kammenos (@kammenos.panos)

  • Η Χριστοφιλοπούλου αναγνωρίζει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη φρενάρει τις διαρροές της ΝΔ προς την Ακροδεξιά

    Θεωρητικά ήταν ένα εύκολο πάνελ για την Εύη Χριστοφιλοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτή της ΝΔ: στο στούντιο του Open το πρωί της Δευτέρας είχε απέναντί της τον πρώην ομόσταυλό της στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υποψήφιο για την Ευρωβουλή, Γιάννη Μανιάτη, και τον Μανώλη Αναγνωστάκη, ο οποίος –όντας μέχρι πρότινος ένας εκ των παρουσιαστών της εκπομπής «Ωρα Ελλάδος»– έκανε την πλάκα του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής των Δημοκρατών του Ανδρέα Λοβέρδου –ο δε Γιώργος Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε καθυστερημένος στο πλατό και είχε χάσει τον ρυθμό του.

     

    Ωστόσο, η κυρία Χριστοφιλοπούλου, άλλοτε υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν απέφυγε την πολιτική κακοτοπιά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα με τη ΝΔ του Φρέντι Μπελέρη, του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, ο οποίος διώκεται από το καθεστώς Ράμα στην Αλβανία.

     

    Η κακοτοπιά συνίσταται στο ότι η κυρία Χριστοφιλοπούλου δεν απέφυγε τον πειρασμό να περιγράψει την υποψηφιότητα Μπελέρη με όρους ψηφοθηρικούς και όχι με αυτούς που έχει έως τώρα παρουσιάσει η ΝΔ, η οποία επισήμως μιλάει για υποψηφιότητα με υψηλό συμβολισμό, μήνυμα στην Ευρώπη κλπ.

     

    «Ο Φρέντι Μπελέρης», είπε συγκεκριμένα η κυρία Χριστοφιλοπούλου, «είναι μια υποψηφιότητα η οποία, στα πλαίσια της ΝΔ, αυτό που κάνει είναι να ενσωματώνει τη δεξιά της πλευρά. Εξηγούμαι: Η ΝΔ είναι ένα μεγάλο πολυσυλλεκτικό κόμμα. Εκεί υπάρχει το συντηρητικό κομμάτι, με τη λαϊκή Δεξιά, υπάρχει ο πολιτικός φιλελευθερισμός, το φιλελεύθερο κομμάτι, υπάρχει και το προοδευτικό Κέντρο, στο οποίο εγώ ανήκω. Σε ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, από τη στιγμή που υπάρχει απειλή από την Ακροδεξιά, η υποψηφιότητα τύπου Μπελέρη κάνει αυτό ακριβώς που είπα…»

     

    «Φρενάρει τη διαρροή δηλαδή, στην Ακροδεξιά», τη διέκοψε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιάννης Κολοκυθάς.

     

    «Ναι. Γιατί είναι κακό αυτό;», ανταπάντησε η κυρία Χριστοφιλοπούλου. Και στην παρατήρηση ότι έως τώρα η ΝΔ έκανε λόγο για υποψηφιότητα Μπελέρη για συμβολικούς λόγους, η ίδια απάντησε πως το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

     

    Αυτή η θέση της κυρίας Χριστοφιλοπούλου, η οποία αναγνώρισε την εκλογική στόχευση πίσω από τη συμμετοχή του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με την Κουμουνδούρου να μιλάει για «τυχοδιωκτισμό» της ηγεσίας της ΝΔ ακόμα και στα «ευαίσθητα εθνικά ζητήματα» και τη Χαριλάου Τρικούπη να τονίζει πως η υποψήφια της ΝΔ «κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης “μαρτύρησε” αυτό για το οποίο καταγγείλαμε τον κ. Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή: ότι τα κίνητρα για την υποψηφιότητα του νόμιμα εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, κ. Φρέντι Μπελέρη δεν είναι ούτε εθνικά ούτε ευρωπαϊκά αλλά μόνο ψηφοθηρικά».

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     




text
  • Το μικροκλίμα στα φαράγγια της Πεντέλης φταίει για τη φωτιά, λέει ο Κικίλιας. Πού να δει το μικροκλίμα που απέκτησε το κέντρο της Αθήνας με τόσες φωτιές


    19 Αυγούστου 2024, 12:31