92
Οπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει νέες περιοδείας στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου (φωτογραφία από την τελευταία του επίσκεψη στη Θήβα) | Dimitris Kapantais / SOOC

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει κατηγορητήριο για Κώστα Αχ. Καραμανλή

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 10:37
Οπως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει νέες περιοδείας στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου (φωτογραφία από την τελευταία του επίσκεψη στη Θήβα)
|Dimitris Kapantais / SOOC

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει κατηγορητήριο για Κώστα Αχ. Καραμανλή

Protagon Team Protagon Team 1 Απριλίου 2024, 10:37

Κατηγορητήριο κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, καταθέτει την Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προανήγγειλε με ανάρτησή του στο X, ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, στερώντας όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, και την τελευταία δικαιολογία από τον Πρωθυπουργό (με αφορμή όσα είπε κατά την ομιλία του στη Βουλή στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Πρωθυπουργό  να δεσμευτεί ότι θα υπερψηφίσει, προκειμένου να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής στη Δικαιοσύνη, μετά από άσκηση ποινικής δίωξης. Ταυτόχρονα όμως προεξοφλεί ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...