271
| Shutterstock / Creative Protagon

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο κινηματογραφικό σύμπαν των δεινοσαύρων

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2024, 12:43
|Shutterstock / Creative Protagon

Η Σκάρλετ Γιόχανσον στο κινηματογραφικό σύμπαν των δεινοσαύρων

Protagon Team Protagon Team 26 Μαρτίου 2024, 12:43

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η δύο φορές υποψήφια για Οσκαρ ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον είναι πιθανό να ακολουθήσει τον συμπρωταγωνιστή της στη Marvel, Κρις Πρατ, μπαίνοντας κι εκείνη στον πολύ επιτυχημένο κινηματογραφικό κόσμο των δεινοσαύρων, το «φρανσάιζ» Jurassic World.

Ο Πρατ ήταν επικεφαλής του καστ στο «Jurassic World» του 2015 και στα δύο επόμενα μέρη της σειράς, το τελευταίο από τα οποία επανέφερε στη μεγάλη οθόνη τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας, Σαμ Νιλ και Λόρα Ντερν. Η ταινία «έσπασε τα ταμεία» στο box office, κερδίζοντας πάνω από 1 δισ. δολάρια παγκοσμίως.

Τη νέα ταινία, γράφει ο Guardian, θα σκηνοθετήσει ο Γκάρεθ Εντουαρντς, του οποίου η πιο πρόσφατη δουλειά, «The Creator», κέρδισε δύο υποψηφιότητες για Οσκαρ. Ο Εντουαρντς έχει σκηνοθετήσει επίσης τα «Godzilla» του 2014 και «Rogue One» (της σειράς «Star Wars») του 2016. Το σενάριο υπογράφει ο Ντέιβιντ Κεπ, ο οποίος έγραψε το σενάριο και για το «Jurassic Park» του 1993.

Αναμένεται να επικεντρωθεί σε ένα εντελώς νέο σύνολο χαρακτήρων και έχει ήδη ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες, για το καλοκαίρι του 2025, οπότε η παραγωγή στοχεύει να ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα. Αλλες ταινίες που πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα εκείνη τη σεζόν είναι το «Superman: Legacy» και το «Mission: Impossible 8».

Η Γιόχανσον πρωταγωνίστησε πρόσφατα στην ταινία «Asteroid City» του Γουές Αντερσον, και στο «North Star», μια κωμωδία σε σκηνοθεσία της Κριστίν Σκοτ-Τόμας.

Στη συνέχεια, αναμένεται να τη δούμε στο πλευρό του Τσάνινγκ Τέιτουμ σε μια ρομαντική κωμωδία η υπόθεση της οποίας εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατάκτηση του Διαστήματος τη δεκαετία του 1960.

Συνολικά, όλες οι ταινίες της σειράς «Jurassic» έχουν αποφέρει πάνω από 6 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...