510
| CreativeProtagon

Με τσιμπίδι στο μαλλί και αστακούς στην κάλτσα

Με τσιμπίδι στο μαλλί και αστακούς στην κάλτσα

Οταν την Παρασκευή πρωί-πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τον εκλεκτό καλεσμένο του Στέφανο Κασσελάκη αν πράγματι έχει αντικαταστήσει την πολιτική με το lifestyle, εκείνος απάντησε με greeklish στόμφο. «Σε προκαλώ να μου πεις (μιλούσαν στον ενικό) πόσο καιρό έχεις να δείς lifestyle ανάρτησή μου. Οχι, πες μου». Το ξεφούρνισε μάλιστα με τόση ειλικρινή φυσικότητα, αναμεμειγμένη με ένα υποδόριο παράπονο καταφανώς αδικημένου ανθρώπου, που κάποιος άσχετος θα αναφωνούσε «βρε τον κακομοίρη τι τραβάει».

Μόνο που μόλις ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα ο ίδιος αδικημένος και παρεξηγημένος Κασσελάκης είχε αναρτήσει στο Τik-Τok ένα άψογα γυρισμένο και επεξεργασμένο βίντεο, την πληρότητα του οποίου θα ζήλευε η Κιμ Καρντάσιαν, με τίτλο «το κούρεμα του νεοσύλλεκτου». Είδαμε εκεί τον Κασσελάκη να κάθεται και να ξαπλώνει στην καρέκλα του κουρέα, να λούζεται, να κουρεύεται, να ξυρίζεται κόντρα, να βάζει κολώνιες, πατσουλί και ζελέδες στο εναπομείναν τριχωτό, να συνομιλεί με την κάμερα, να αγχώνεται, να ξεαγχώνεται και να ξεφυσά με την αγωνία του μελλοντικού «ψάρακα» του στρατοπέδου.

Ακούσαμε Ζαμπέτα, το «Είμαι φίνο φανταράκι», δις, είδαμε μπαρμπέρηδες να του τυλίγουν τον λαιμό με ριγέ ολόσωμες πετσέτες, τσιμπιδάκια να του κρατούν όρθιο το λουσμένο του κοκοράκι, είδαμε εκείνο το καημένο το ζωντανό, τη Farlie, να μπαινοβγαίνει στις σκηνές σαν να ήταν λούτρινο, είδαμε χαμόγελα και πόζες, τον είδαμε να πιέζει το αυτί του για να διευκολύνει την «ψιλή», είδαμε να τον φυσάνε πιστολάκια μαλλιών και μετρήσαμε σε κοντινά πλάνα μία-μία τις πολύτιμες τρίχες που έχασε από την κόμη του.

Κατά τα άλλα, είχε μήνες να κάνει lifestyle ανάρτηση ο Κασσελάκης, καθότι βαθύτατα πολιτικό ον. Ο οποίος, για να μην έχουμε καμία αμφιβολία περί της πολιτικότητάς του, σηκώθηκε όρθιος μέσα στο στούντιο, ανασήκωσε το μπατζάκι του με την κάμερα να τον ακολουθεί και μας έδειξε τις κάλτσες που φορούσε, οι οποίες είχαν πάνω τους ζωγραφισμένους αστακούς. Για να συμπληρώσει στη συνέχεια, «εγώ θέλω όλη η Ελλάδα να διαπρέψει και να τρώει αστακούς όποτε θέλει». Δεν ήξερα πως όποιος «διαπρέπει» τρώει αστακούς, τώρα όμως το έμαθα κι αυτό.

Τα ξέρουμε αυτά τα τηλεοπτικά μουσαντένια αυτοτρολαρίσματα, δεν είμαστε δα και lobsters, μήτε χάνοι. Τα έχουν κάνει και άλλοι αυτά, με τη δήθεν άνεση να κάνουν πλάκα για ένα θέμα για το οποίο υποτίθεται ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα. Οσο για τις κάλτσες του, μη μας πουν ότι ο Παπαδάκης τον αιφνιδίασε και τον υποχρέωσε να τις δείξει ενώ αυτός δεν το είχε σκοπό. Διότι που ήξερε τι κάλτσες φορούσε ο Κασσελάκης μέσα από παντελόνι του, που σκέπαζε και τα παπούτσια του; Εχω πλήρη πεποίθηση ότι ο Παπαδάκης δεν σηκώνει το μπατζάκι κάθε καλεσμένου του πριν τον κάτσει στην καρέκλα της συνέντευξης. Ενώ, όταν ο επισκέπτης του δείξει τους κρυμμένους του αστακούς πριν ξεκινήσει η εκπομπή, στην ουσία του λέει «σου έχω εικόνα για υψηλή τηλεθέαση, εκμεταλλεύσου την». Σε τα μας τώρα;

(Ως αντίδωρο για το ξεκαρδιστικό «κούρεμα του νεοσύλλεκτου», υπόσχομαι το επόμενο κομμάτι μου να είναι «Ο Κασσελάκης στον στρατό». Με το πασίγνωστο σεξιστικό φανταροτράγουδο που κάποτε μαθαίναμε εμείς περνώντας την Πύλη του Κέντρου Κατάταξης: «Την πρώτη μου την γκόμενα τη λέγανε Μ1 / τη χάιδευα, την πρόσεχα, σαν να ‘τανε παρθένα»).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...