343
Η Κέιτ φωτεινή, αλλά στη σκιά του Καρόλου και της Καμίλας | Stephen Pond/Getty Images

Κουτσομπολιό με «πειρατική» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον  

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2024, 09:00
Η Κέιτ φωτεινή, αλλά στη σκιά του Καρόλου και της Καμίλας
|Stephen Pond/Getty Images

Κουτσομπολιό με «πειρατική» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον  

Protagon Team Protagon Team 8 Μαρτίου 2024, 09:00

Πλησίστια επανήλθε η Corriere della Sera στο προσφιλές θέμα της, αυτό του Μπάκιγχαμ, με εμπεριστατωμένη λονδρέζικη ανταπόκριση. Τα πράγματα στα social media δεν πάνε καλά, έγραψε, διότι ο κόσμος ανησυχεί για τη μοναρχία του, για το βασιλικό κενό που παρατηρεί να σοβεί στο παλάτι: «Ο βασιλιάς Κάρολος είναι άφαντος, η βασίλισσα Καμίλα είναι εξαντλημένη από τις υποχρεώσεις και έχει πάει διακοπές, ενώ και ο πρίγκιπας-διάδοχος Γουίλιαμ έχει εξαφανιστεί για να φροντίσει τη γυναίκα του, την Κέιτ, η οποία αναρρώνει μυστηριωδώς μακριά από τα μάτια όλων».

Ολων; Ε, όχι και όλων… «Αν και το παλάτι δεν δημοσιεύει φωτογραφίες της Κέιτ, το πρώτο “κλεμμένο” ενσταντανέ με την πριγκίπισσα εμφανίστηκε στο TMZ, ένα αμερικανικό σάιτ με κουτσομπολιά. Το καρέ δείχνει την Κέιτ συνοδηγό σε αυτοκίνητο που οδηγεί η μητέρα της, Κάρολ. Το πρόσωπο της Κέιτ είναι μισοκαλυμμένο από μεγάλα γυαλιά ηλίου. Αυτό είναι ένα ‘‘πειρατικό καρέ’’ τραβηγμένο από μεγάλη απόσταση με ισχυρό τηλεφακό, το οποίο δεν αναδημοσίευσαν τα βρετανικά ταμπλόιντ από σεβασμό στην πριγκίπισσα».

Αυτή ήταν η είδηση της ανταπόκρισης. Διότι τα υπόλοιπα είναι «ομιχλώδη», όπως ομολόγησε η Corriere: «Το βρετανικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε ότι η Κέιτ θα συμμετάσχει στη στρατιωτική παρέλαση της 8ης Ιουνίου, όμως αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον, έτσι το υπουργείο τα μάζεψε. Αυτή θα ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ έπειτα από την εγχείρηση στην κοιλιά, στην οποία υπεβλήθη στις 16 Ιανουαρίου. Το παλάτι, πάντως, ενοχλήθηκε από τον ζήλο του υπουργείου, διότι αυτό και μόνο αυτό δημοσιοποιεί βασιλικά τις υποχρεώσεις των μελών του».

Μέχρι στιγμής το παλάτι του Κένσινγκτον έχει αποφύγει τη δημοσίευση φωτογραφιών της Κέιτ, συνέχισε το μιλανέζικο μέσο, απλώς επαναλαμβάνοντας ότι «είναι καλά». Τώρα, «η μη εξουσιοδοτημένη φωτογραφία καταργεί τις πιο περίεργες θεωρίες συνωμοσίας, όμως συγχρόνως υποθάλπει το κουτσομπολιό». Και το Μπάκιγχαμ; Τι να κάνει το Μπάκιγχαμ άραγε; «Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Καρόλου, από τη συνάντησή του με θεσμικό παράγοντα. Το Μπάκιγχαμ θέλει να δείξει ότι ο βασιλιάς, αν και ανέστειλε τις επίσημες υποχρεώσεις του, δεν παροπλίστηκε, αλλά μπορεί να ασκεί τα συνταγματικά καθήκοντά του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...