• Ο Τάιλερ Μακμπέθ φώναζε και αυτός στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

    Οσους ξένισε η εκρηκτική ατμόσφαιρα στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο «Τάε Κβον Ντο», όσους δηλαδή τους παραξένεψαν οι αποδοκιμασίες, τα γιούχα και βεβαίως η τοξικότητα του Στέφανου Κασσελάκη που έφτασε στο σημείο να στοχοποιήσει όσους δεν τον χειροκροτούσαν στις πρώτες σειρές, δίνοντάς τους βορά στους κλακαδόρους-συνέδρους που φώναζαν από τη γαλαρία, αρκούν οι φωτογραφίες του Τάιλερ Μακμπέθ, ενός ανθρώπου που λογικά είναι ξένος με τα ελληνικά δημόσια πάθη.

     

    Αγνωστο αν ο κ. Μακμπέθ ήταν σύνεδρος ή απλώς παρατηρητής της κορυφαίας αυτής κομματικής διαδικασίας –ως σύντροφος-σύζυγος του προέδρου.

     

    Αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπει γρήγορα στο κλίμα, ενδεχομένως να το διαμορφώσει και ο ίδιος, φωνάζοντας στη διάρκεια ομιλίας και φυσικά χειροκροτώντας τον κ. Κασσσελάκη.

  • Μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης το γλέντησε με άλλους βουλευτές στο «Kuko’s the bar» της Καλαμιώτου

    Τελικά μπορεί να έχει μια βάση η θεωρία ότι όλα αυτά στο ΣΥΡΙΖΑ γίνονται για να βγαίνουν μετά να τα πίνουν στα μπαρ, στις Σπέτσες, στην Αθήνα, όπου βρουν τέλος πάντων. Προ ημερών ο Στέφανος Κασσελάκης το γλέντησε μέχρι πρωΐας στο «Sodade2», για την ψηφοφορία του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, τώρα τα ήπιε στο «Kuko’s the bar» στην Καλαμιώτου.

     

    Μετά το τέλος του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ουσιαστικά τίποτα καινούργιο δεν αποφασίστηκε –απλώς αποφασίστηκε να μη γίνει τίποτα– και για να το σκηνοθετήσει ως νίκη του, ως κάτι που πρέπει να εορταστεί, ο κ. Κασσελάκης οργάνωσε ένα ακόμα πάρτι, αυτή τη φορά προσκαλώντας τους βουλευτές.

     

    «Ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης σάς καλεί για ένα ποτό στο Kuko’s the bar, Καλαμιώτου 4, Αθήνα, απόψε Κυριακή 25/2 στις 20:30. Θα χαρεί πολύ να σας δει από κοντά», έγραφε το SMS που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ νωρίς το βράδυ της Κυριακής.

     

    Οχι, δεν πήγε η Ολγα Γεροβασίλη.  Στο μπαρ βρέθηκαν οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων οι Δώρα Αυγέρη, Βασίλης Κόκκαλης, Χρήστος Γιαννούλης, Σωκράτης Φάμελλος, Πέτρος Παππάς, Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Ρένα Δούρου, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κυριακή Μάλαμα, Μαρίνα Κοντοτόλη, Καλλιόπη Βέτα, Γιάννης Σαρακιώτης, Διονύσης Καλαματιανός, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Νίνα Κασιμάτη, Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά και οι ευρωβουλευτές Κώστας Αρβανίτης και Ελενα Κουντουρά. Παρών και ο Πάνος Ρήγας που ήταν πρόεδρος του Συνεδρίου και άφησε το πράγμα να εξελιχθεί σε τσίρκο –αλλά αυτός δεν ήταν ο σκοπός;

    Από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση Κασσελάκη και πέρα από την κυρία Γεροβασίλη, ήταν ο Παύλος Πολάκης, η Ράνια Θρασκιά, η Αθηνά Λινού και ο Γιώργος Καραμέρος.

     

    Το ότι κάποιοι μπορεί να πίνουν για να ξεχάσουν, είναι και αυτό μια άλλη θεωρία…

  • Γιατί ο Τσακαλώτος εκνευρίστηκε με τον ΑΝΤ1 και τον Κασσελάκη

    Αυτές οι μπαρότσαρκες του Στέφανου Κασσελάκη πάντως, δημιουργούν ενίοτε και κάποιες άλλου είδους αρρυθμίες –πέραν δηλαδή από τον πειρασμό του αλκοόλ για ορισμένους της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Δείτε τώρα τι έγινε, όπως αποκάλυψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αντίπαλος του κ. Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές και τώρα βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών της Νέας Αριστεράς. Με ανάρτησή του ο κ. Τσακαλώτος δήλωσε τον εκνευρισμό του γιατί του ακύρωσαν συνέντευξη στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Αρένα» της Μαρίας Αναστασοπούλου, επειδή θα μιλούσε στο κανάλι ο κ. Κασσελάκης.

     

    «Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κ. Κασσελάκης. Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κ. Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά. Καλή απόλαυση λοιπόν!», ανέφερε ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

     

    Η ειρωνεία είναι ότι τελικά ούτε ο κ. Κασσελάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αρένα». Η πιθανότητα ο πρόεδρος να ακύρωσε επειδή ήταν ήδη στο «Kuko’s the bar» και το γλεντούσε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είναι μεγάλη.

     

    Στον ΑΝΤ1 υπήρξε μια κάποια αναστάτωση, καθώς η εκπομπή βγήκε μεν τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αλλά με την παρουσιάστρια να παραδέχεται την ανατροπή των σχεδιασμών.

     

    «Καλωσήρθατε ατην έκτακτη “Αρένα”. Για να είμαι ειλικρινής για άλλα πράγματα είχαμε ετοιμαστεί απόψε. Αλλα επειδή τις τρεις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πάρα πολλά το αλλάξαμε και θα δείτε οτι θα έχουμε και πάρα πολύ καλή παρέα…», είπε η κυρία Αναστασοπούλου.




text
  • Στο μεταξύ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με την τελετή έναρξης περισσότερο από τους Γάλλους


    28 Ιουλίου 2024, 22:00