205
| Aris Oikonomou / SOOC

Κύκλοι Τσίπρα: «Ολοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα»

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2024, 20:00
|Aris Oikonomou / SOOC

Κύκλοι Τσίπρα: «Ολοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα»

Protagon Team Protagon Team 25 Φεβρουαρίου 2024, 20:00

«Ο,τι είχε να πει το είπε στη δήλωσή του», σχολίασαν κύκλοι του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στον απόηχο του συνεδρίου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ωστόσο, το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα προσέθεσε με νόημα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ότι «όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα».

Το σχόλιο αυτό ακολούθησε του πρωτοφανούς, τουλάχιστον, πινγκ πογνκ τοποθετήσεων από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη και την παραλίγο συνυποψήφιά του για την αρχηγία Ολγα Γεροβασίλη στο επίμαχο Συνέδριο, το οποίο οδήγησε στην ακύρωση της συζήτηση για εσωκομματικές κάλπες, η οποία είχε κυριαρχήσει τις αμέσως προηγούμενες ώρες.

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δεν έδωσε το παρών στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτηση-παρέμβαση λίγο πριν την έναρξη του, είχε επισημάνει πως το κόμμα μας βρίσκεται σε παρατεταμένη κρίση και πως πρέπει, επομένως, να δοθεί ο λόγος στη βάση.

Η έκκληση αυτή του πρώην προέδρου και πρώην πρωθυπουργού δεν υιοθετήθηκε, με πολλούς σχολιαστές να σημειώνουν πως οι εξελίξεις στην Κουμουνδούρου ερμηνεύονται (και) ως ήττα της πλευράς Τσίπρα.

Εξάλλου, τον Αλέξη Τσίπρα είχαν «αδειάσει», σε ένα βαθμό, προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Παύλος Πολάκης και Νίκος Παππάς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...