• Ο Νατσιός φέρνει τον «γκέι» Μέγα Αλέξανδρο του Netflix στη Βουλή και καλεί τη Μενδώνη να στραφεί κατά των ιδιοκτητών του δικτύου!

    Θα έπρεπε να το περιμένουμε –με τόσα μπουμπούκια σε αυτή τη Βουλή που προέκυψε τον περασμένο Ιούνιο, όλο και κάποιος θα ένιωθε ότι πρέπει να υπερασπιστεί το στερεότυπο του αντρουά Ελληνα, αρχαίου Ελληνα εν προκειμένω, απέναντι στα δόλια σχέδια της Δύσης να προωθήσουν την ατζέντα των ΛΟΑΤΚΙ. Το έκανε τελικά ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δημήτρης Νατσιός, πρόεδρος του θρησκόληπτου κόμματος «Νίκη», ο οποίος έφερε το θέμα της σειράς του Netflix, «Alexander: The Making of a God» στη Βουλή, καλώντας μάλιστα την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη να παρέμβει κατά της ιδιοκτησίας του δικτύου.

     

    Για όσους δεν έχουν συνδρομή στο Netflix ή δεν ασχολούνται γενικά με το τι έκανε ο κάθε ένας στο κρεβάτι του, να πούμε πως η σειρά για τον Μέγα Αλέξανδρο διερευνά, μεταξύ πολλών άλλων, τη σεξουαλικότητα του μακεδόνα στρατηλάτη και κυρίως τη σχέση του με τον αγαπημένο του Ηφαιστίωνα: η δρ Σαλιμά Ικραμ από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Καΐρου δηλώνει πως «ο Ηφαιστίων δεν ήταν απλώς ένας αγαπημένος σύντροφος, αλλά ίσως η μεγαλύτερη αγάπη (του Αλέξανδρου)», ενώ σε μια σκηνή στο δεκάλεπτο του πρώτου επεισοδίου της σειράς, ο Αλέξανδρος και ο Ηφαιστίωνας πρώτα καβγαδίζουν και έπειτα φιλιούνται στο στόμα και ανταλλάσσουν τρυφερά χάδια.

     

    Αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Νατσιού, ο οποίος πρώτα αναγνώρισε ως ανιστόρητο γεγονός και προσβολή του έθνους μας το να προβάλλεται ο Μέγας Αλέξανδρος ως ομοφυλόφιλος και έπειτα κάλεσε την κυβέρνηση να παρέμβει (για να προλάβει μάλιστα πριν κάνει κάτι αντίστοιχο η Βόρεια Μακεδονία).

     

    «Οταν η ανυπέρβλητη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου προσβάλλεται δημόσια και παραποιείται η ιστορική αλήθεια, η αντίδραση του ελληνικού κράτους πρέπει να είναι άμεση και αποτελεσματική», ανέφερε ο κ. Νατσιός, ο οποίος μας γνωστοποίησε επίσης ότι κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στην υπουργό Πολιτισμού, την οποία κάλεσε «να προστατεύσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να προβεί στις δέουσες ενέργειες κατά των ιδιοκτητών της εταιρείας Netflix για την σκόπιμη παραποίηση ιστορικών στοιχείων της προσωπικότητας του Μεγάλου Αλεξάνδρου».

  • Τσιόδρας, Αυτιάς, Χριστοφιλοπούλου στην κοπή της πίτας στη Nομαρχιακή Ελευσίνας της ΝΔ - πού έπεσε το φλουρί;

    To ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά οι άτυποι υποψήφιοι έχουν εντείνει την προεκλογική τους δραστηριότητα, που σημαίνει ότι εκτός των άλλων πρέπει να πηγαίνουν και να δείχνουν χαρούμενοι στις κοπές πίτας (it’s that time of the year again, η περίοδος το-κοπή-τη-πίτα). Χαρακτηριστικά τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής της ΝΔ στην Ελευσίνα.

     

    Σταρ και κεντρικός ομιλητής ήταν μεν ο Βασίλης Σπανάκης, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, βουλευτής Νοτίου Τομέα ΝΔ και βετεράνος των κομματικών οργανώσεων, αλλά το ενδιαφέρον ήταν σε τρεις άλλες παρουσίες.

     

    Στην κοπή της πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ της Ελευσίνας έδωσαν το «παρών»:

     

    α) ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, του οποίου την υποψηφιότητα ουσιαστικά προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρόσφατη εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του στο Μέγαρο Μουσικής, όταν είπε «εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και καλοτάξιδη να είναι και η πορεία του συγγραφέα στους επόμενους στόχους του».

     

    β) ο Γιώργος Αυτιάς, που τυπικά είναι ακόμα τηλε-δημοσιογράφος στον ΣΚΑΪ με ενημερωτική και αντικειμενική εκπομπή κ.λπ., αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε όσες εκδηλώσεις της ΝΔ μπορεί, είχε πει ότι και το 2019 συζητούσε για να είναι υποψήφιος στην Ευρωβουλή και του είχε προτείνει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και τώρα θεωρεί βέβαιο πως όχι μόνο θα είναι υποψήφιος αλλά και ότι θα εκλεγεί με άνεση.

     

    γ) η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία μόλις πρόσφατα εντάχθηκε στη ΝΔ, μεταπηδώντας στο κυβερνών κόμμα από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, αλλά δεν έχασε χρόνο. Η κυρία Χριστοφιλοπούλου εκλεγόταν με το ΠΑΣΟΚ στο λεγόμενο «υπόλοιπο Αττικής», άρα ξέρει καλά την Ελευσίνα. Μάλιστα όπως επεσήμαναν «Τα Νέα», η πρεμιέρα της στις γαλάζιες κοπές πίτας ήταν «γουρλίδικη»: «Η πρώτη γαλάζια κοπή πίτας στην οποία παρευρέθη η Εύη Χριστοφιλοπούλου ήταν αυτή στην Ελευσίνα, σε μια περιοχή που πριν από τον διαχωρισμό των περιφερειών αποτελούσε και εκλογική περιοχή για την πρώην υπουργό. Σε αυτή την πρώτη πίτα τής έπεσε και το φλουρί», έγραψε η Μυρτώ Λιαλιούτη στη στήλη της «Πίσω από τις κάμερες».

  • Ο Κούλογλου καταγγέλλει το σύστημα Κουμουνδούρου: Ημουν άρρωστος και γι’ αυτό δεν ψήφισα στο Ευρωκοινοβούλιο κατά της Ελλάδας

    Εχουν στη ΝΔ τους ανταγωνισμούς τους για την Ευρωβουλή, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ –ή τέλος πάντως σε ό,τι έχει απομείνει από τον ΣΥΡΙΖΑ– δεν πάνε πίσω.

     

    Χαρακτηριστικά τα όσα κατήγγειλε ο Στέλιος Κούλογλου, πρώην πια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (αποχώρησε έναν μήνα μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία του κόμματος), ο οποίος διαμαρτυρήθηκε ότι του επιτέθηκε το σύστημα της Κουμουνδούρου με αφορμή το πολυσυζητημένο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου και την ελευθερία των ΜΜΕ στην Ελλάδα.

     

    Ως γνωστόν, το ψήφισμα εγκρίθηκε από 330 ευρωβουλευτές –μια σύμπραξη Σοσιαλιστών, Οικολόγων, Φιλελευθέρων και Αριστεράς, την οποία η ελληνική κυβέρνηση περιγράφει ως «συνωμοσία» για να πληγεί το προφίλ της πιο επιτυχημένης κεντροδεξιάς παράταξης στην ΕΕ εν όψει ευρωεκλογών. Ομως ο κ. Κούλογλου δεν ψήφισε και αυτό καταγγέλθηκε από παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ.

     

    Σε ανάρτησή του λοιπόν ο κ. Κούλογλου εξήγησε ότι ήταν άρρωστος και δεν μπόρεσε να πάει στο Στρασβούργο για να ψηφίσει.

     

    «Δεν απείχα από την ψηφοφορία, μια ξαφνική ασθένεια ακύρωσε όλο το προγραμματισμένο ταξίδι μου στο Στρασβούργο. Αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας έκανα δήλωση στην οποία υποστήριζα την απόφαση, τονίζοντας τους κινδύνους για τη δημοκρατία στην Ελλάδα», ανέφερε, για να συμπληρώσει:

     

    «Η ομάδα αλήθειας του κ. Κασσελάκη αποφάσισε να ρίξει λάσπη. Μπορεί απλώς να κρίνουν τα αλλότρια: επειδή ο πρόεδρος φλέρταρε με την υπουργική θέση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, νομίζουν ότι όλοι κάνουν τα ίδια».

     

     

  • Ο Κασσελάκης παρουσίασε το «γίνε κι εσύ υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ»

    Αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει πια να ανησυχούν για το ποιους θα εκλέξουν – υποθέτουμε πως θα εκλέξουν– στην Ευρωβουλή τον προσεχή Ιούνιο: ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινίασε με –τι άλλο;– μια ανάρτηση στα social media την καμπάνια προσέλκυσης υποψηφίων του κόμματος για τις επικείμενες ευρωεκλογές.

     

    Ουσιαστικά είναι μια μεταφορά της κουλτούρας των ριάλιτι στην ελληνική πολιτική, όπως άλλωστε μας προέκυψε και ο ίδιος ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα «γίνε κι εσύ υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς».

     

    «Χωρίς κονέ, αδιαμεσολάβητα, μπαίνεις στην πρώτη γραμμή» το μήνυμα του προέδρου.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)




text
  • Με τόσους πατριώτες εδώ, και μόνο που συζητάμε με τους Τούρκους είναι πολύ


    18 Οκτωβρίου 2024, 10:23