• Ο Κασσελάκης με πουλόβερ Ralph Lauren ανέβηκε και σε τρακτέρ

    Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που ο Στέφανος Κασσελάκης να μην είναι διατεθειμένος να κάνει. Μπορεί να μπει σε σχολείο επιδεικνύοντας τις γυμναστικές του ικανότητες, να πει ότι υπάρχει κρατίδιο στη βόρεια Κύπρο, να μαζέψει όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο αρχοντικό του στις Σπέτσες, να πληρώσει για την πενταήμερη σχολείου, να πει τα ίδια και τα αντίθετά τους —το ότι καβάλησε τρακτέρ το Σάββατο και άρχισε να μιλάει σαν Μπακαλάκος του 21ου αιώνα για τα ολιγοπώλια και τους μεσάζοντες, προσπαθώντας να εξαργυρώσει πολιτικά τις κινητοποιήσεις των αγροτών στην Agrotica στη Θεσαλονίκη, λίγους πρέπει εκπλήσσει.

     

    Φορώντας τη στολή του ακτιβιστή της ελληνικής υπαίθρου, δηλαδή ένα casual πουλόβερ Ralph Lauren, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στα μπλόκα της Κουλούρας Ημαθίας, ανέβηκε στο τρακτέρ, φωτογραφήθηκε στις φωτιές που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν οι αγρότες και τους μίλησε, λέγοντάς τους -κατά το ρεπορτάζ- πως «είναι αδικημένοι» ενώ παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως δεν θέλει να λύσει τα προβλήματά τους.  «Υπάρχει αισχροκέρδεια, να σταματήσει αυτή η κοροϊδία», είπε ο κ.  Κασσελάκης και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «παίρνει χρήματα από τους αγρότες και δίνει τζάμπα χρήμα στα συμφέροντα» —να τα πάλι: ποια είναι αυτά όμως, δεν τα αποκάλυψε ο κ. Κασσελάκης.

     

    Ο κ. Κασσελάκης είπε, παράλληλα, ότι υπάρχει ανάγκη να «σπάσουν» τα ολιγοπώλια και να μπει πλαφόν στην κερδοφορία, καταγγέλλοντας ότι υπάρχουν καρτέλ στο βαμβάκι, στο γάλα και σε άλλα προϊόντα. Έκανε λόγο για εξαθλίωση των αγροτών και δήλωσε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να είναι σε παραίτηση. Όλη η κοινωνία πρέπει να σηκώσει ανάστημα».

     

    Την επίσκεψη Κασσελάκη στην Κουλούρα είχε προετοιμάσει η Θεοδώρα Τζάκρη, βουλεύτρια (κατά το συριζαϊκό λανγκάζ) Πέλλας, η οποία έφτασε πρώτη στο μπλόκο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνδικαλιστής αγρότης την υποδέχτηκε προσφωνώντας την «κυρία υπουργέ καλωσήρθες».

     

    Αναμενόμενα, η θεατράλε παρουσία του κ. Κασσελάκη στο πλευρό των αγροτών στο περιθώριο της Agrotica, προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, που ανέφερε σε ανακοίνωσή της το βράδυ του Σαββάτου:

     

    «Μιμούμενος τον προκάτοχό του στα φθηνά επικοινωνιακά σόου, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε και αυτός σήμερα σε ένα τρακτέρ – μια ιστορία που επαναλαμβάνεται μονότονα σαν φάρσα.

     

    »Οι αγρότες όμως θυμούνται πολύ καλά την τετραετία 2015-2019. Δεν ξεχνούν τους πολύ υψηλούς φορολογικούς συντελεστές, τη φορολόγηση των ενισχύσεων από το πρώτο ευρώ, το νόμο Κατρούγκαλου, τις μεγάλες καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, τον αυξημένο ΦΠΑ σε γεωργικά μηχανήματα, ζωοτροφές και λιπάσματα, τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί και τόσα άλλα.

     

    Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα συνεχίσουν με έργα και θα δίνουν λύσεις σωστές, δίκαιες και γρήγορα εφαρμόσιμες στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας».

     

     

  • Ο Μητσοτάκης αυτοσαρκάζεται στο Tik Tok για το αχτένιστο μαλλί και τα γουρλωμένα μάτια

    Μια που πιάσαμε την πολιτική επικοινωνία, να πούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, ανήρτησε στο Tik Tok ένα εξαιρετικό —στην κυριολεξία, καθώς είναι μια εξαίρεση στον κανόνα της σοβαροφάνειας των ελλήνων πολιτικών— βίντεο αυτοσαρκαζόμενος.

     

    Το βίντεο ήταν με αφορμή τη βράβευση από τα Ermis Awards της καμπάνιας του κ. Μητσοτάκη στο TikTok —και μεταξύ μας, αποδεικνύει ότι ορθώς βραβεύτηκε αυτή η αντισυμβατική προβολή του προέδρου της ΝΔ στο συγκεκριμένο μέσο, είναι ό,τι πιο new age έχουμε δει.

     

    Πρόκειται για ένα βίντεο το οποίο λέγεται πως είχε ετοιμαστεί προεκλογικά αλλά δεν ανέβηκε ποτέ. Σε αυτό ο Πρωθυπουργός αυτοσαρκάζεται, λέγοντας ότι «ένα από τα μυστικά αυτής της δουλειάς είναι να μην παίρνεις τον εαυτό σου πάντα τόσο πολύ στα σοβαρά».

     

    Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρεται στο βραβείο Ermis που πήρε για την καμπάνια του στο Tik Tok και έπειτα ακολουθεί ένα «απαγορευμένο» making off της προεκλογικής εκστρατείας: μοντάρει τα γνωστά «ντολμαδάκια» στο βίντεό του, δείχνει τον εαυτό του αχτένιστο, με το μαλλί να ανεμίζει, αλλά και να χτενίζεται ενώ βρίσκεται έξω.

     

    Επίσης περιγράφει την απελπισία των συνεργατών του, οι οποίοι του έλεγαν ότι… γουρλώνει τα μάτια του, πριν τα γουρλώσει μπροστά στην κάμερα και ανεβάσει πολλές φωτογραφίες που τον καταγράφουν ακριβώς έτσι.

     

    Ο κ. Μητσοτάκης τονίζει ακόμη ότι κάνει μια «πολύ σημαντική δουλειά».

     

    «Την παίρνω πάρα πολύ στα σοβαρά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δίνω στον εαυτό μου το δικαίωμα μερικές φορές να μπορώ να αυτοσαρκάζομαι. Δημιουργείται έτσι και πολύ καλύτερο κλίμα στην ομάδα. Αυτό είναι στάση ζωής», καταλήγει.

     

    [απολαύστε υπεύθυνα]

     

    @kyriakosmitsotakis_Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα βίντεο bonus!♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis




text
  • Ξέρετε πόσους βουλευτές βγάζει η Ψίμυθος; Καμιά πενηνταριά, τουλάχιστον


    31 Αυγούστου 2024, 21:09