154
Φωτογραφίες τον δείχνουν να εξέρχεται από την κλινική χαμογελαστός, μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα | REUTERS/Hannah McKay

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2024, 18:26
Φωτογραφίες τον δείχνουν να εξέρχεται από την κλινική χαμογελαστός, μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα
|REUTERS/Hannah McKay

Ο βασιλιάς Κάρολος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2024, 18:26

Εξιτήριο από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλευόταν έλαβε τη Δευτέρα ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για την αντιμετώπιση καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη.

Ο 75χρονος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου «έλαβε σήμερα το απόγευμα εξιτήριο από το νοσοκομείο έπειτα από προγραμματισμένη ιατρική θεραπεία και έχει επαναπρογραμματίσει τις προσεχείς δημόσιες υποχρεώσεις του», ακολουθώντας τις συστάσεις των γιατρών για την ανάρρωσή του, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τηλεοπτικά πλάνα έδειξαν τον βασιλιά, ο οποίος εισήχθη για προγραμματισμένη επέμβαση την Παρασκευή, να χαιρετά τα πλήθη φεύγοντας από την ιδιωτική London Clinic, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η νύφη του, η Κέιτ Μίντλετον, πριγκίπισσα της Ουαλίας, επίσης έλαβε εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο, έπειτα από μία επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε προ ημερών. Οπως ανακοίνωσε το Παλάτι του Κένσινγκτον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στην οικία της για να συνεχίσει τη θεραπεία της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...