202
Eικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε το ΙΧ του ζευγαριού | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Νεκρή η αγνοούμενη στην Ηλεία – παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2024, 09:43
Eικόνα από το σημείο όπου βρέθηκε το ΙΧ του ζευγαριού
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

Νεκρή η αγνοούμενη στην Ηλεία – παρασύρθηκε από χείμαρρο μαζί με τον σύντροφό της

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2024, 09:43

Νεκρή εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης, στο Πλουτοχώρι του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, η 38χρονη αγνοούμενη που παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας μαζί με τον σύντροφό της από τα ορμητικά νερά χειμάρρου ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν γεφύρι με το ΙΧ τους.

Δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ ύστερα από ολονύκτιες έρευνες, εντόπισαν τη σορό της 38χρονης γυναίκας, με καταγωγή από την Αλφειούσα, σε απόσταση 1,5 χλμ από το σημείο όπου παρασύρθηκε. από τα ορμητικά νερά.

Το ΙΧ στο οποίο επέβαινε μαζί με τον σύντροφό της, εντοπίστηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το σημείο του συμβάντος, θαμμένο στις λάσπες και τα νερά.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ο 50χρονος αυτοκινητιστής στο επάγγελμα  επιχείρησε να περάσει με το ιδιωτικό του όχημα το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί του και την αρραβωνιαστικιά του.

Τη στιγμή εκείνη το ΙΧ χτυπήθηκε από τα ορμητικά νερά και κόλλησε στα κάγκελα της γέφυρας, για να ακολουθήσει και δεύτερο κύμα που αναποδογύρισε το αυτοκίνητο και το έριξε εντός του υδατορέματος Κόβιτσας (Αχέροντας).

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...