199
Ξέφρενο γλέντι και στο βάθος το φορείο. Για όλα υπάρχει εξήγηση και το υπουργελιο Υγείας διέταξε ΕΔΕ. | social media

«Δεν ήταν μπουζουκλερί… Ηταν στημένο» το πέρασμα του φορείου απαντά η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2023, 19:35
Ξέφρενο γλέντι και στο βάθος το φορείο. Για όλα υπάρχει εξήγηση και το υπουργελιο Υγείας διέταξε ΕΔΕ.
|social media

«Δεν ήταν μπουζουκλερί… Ηταν στημένο» το πέρασμα του φορείου απαντά η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2023, 19:35

Με αφορμή την ΕΔΕ που διέταξε το υπουργειο Υγείας για την εκδήλωση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», η πρόεδρος των γιατρών Ματίνα Παγώνη και η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, Βούλα Γεωργάκη, μίλησαν στο OPEN.

Πρόκειται για χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο εδώ και χρόνια μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και ο χώρος δεν είχε σχέση με τα επείγοντα, επεσήμαναν στην εκπομπή «Τώρα Μαζί».

Η κυρία Παγώνη ανέφερε ότι δεν γνωρίζει γιατί πέρασε εκείνη τη στιγμή το φορείο από τον συγκεκριμέμνο χώρο και θεωρεί ότι σωστά γίνεται ΕΔΕ για να δοθούν διευκρινήσεις.

Από την πλευρά της, η κυρία Γεργάκη εξηγεί ότι «δεν ήταν μπουζουκλερί, απαγγέλθηκαν και ποιήματα του Καβάφη», αλλά ότνα τελείωσε η γιορτή οι εργαζόμενοι ζήτησαν δύο τραγούδια και χόρεψαν όλοι μαζί.  Τέλος, σε ερώτηση εάν η ίδια γιορτή γινόταν και επί της θητείας του Παύλου Πολάκη, που δημοσιοποίησε τις εικόνες, στο υπουργείο Υγείας, απάντησε καταφατικά επισημαίνοντας ότι «ήταν στημένο όλο αυτό και δεν υπάρχει καμία καταγγελία από ασθενή».

Σημείωσε μάλιστα ότι «η προσωπική μου θέση είναι πως επί κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι υπέστησαν 202 ΕΔΕ, πήγαν στα δικαστήρια 40 άνθρωποι, εγώ πήγα στα δικαστήρια ως απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...