237
Οι φιγούρες των δύο δραστών διακρίνονται να επιστρέφουν στο αυτοκίνητο | YouTube/Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ/CreativeProtagon

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το Γκάζι: Τα 60 δευτερόλεπτα της επίθεσης κατά των Κρητικών

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2023, 22:24
Οι φιγούρες των δύο δραστών διακρίνονται να επιστρέφουν στο αυτοκίνητο
|YouTube/Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ/CreativeProtagon

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το Γκάζι: Τα 60 δευτερόλεπτα της επίθεσης κατά των Κρητικών

Protagon Team Protagon Team 23 Δεκεμβρίου 2023, 22:24

Επτά ημέρες. Τόσες πέρασαν από το μακελειό στο Γκάζι, όταν δύο άτομα, αλβανικής καταγωγής, πυροβόλησαν εν ψυχρώ μια παρέα Κρητικών έξω από το κέντρο διασκέδασης «S-cape», στην οδό Ιάκχου. Τρεις νέοι άνθρωποι διεκομίστησαν βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ από τους δύο δράστες, ο ένας συνελήφθη αλλά ο άλλος ακόμα διαφεύγει. Και τώρα, ένα νέο βίντεο από κάμερα ασφαλείας ρίχνει φως στο αιματηρό περιστατικό.

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα, το βράδυ του Σαββάτου, το kathimerini.gr και αναρτήθηκε και στο κανάλι της εφημερίδας στο YouTube. Σε αυτό το διάρκειας 60 δευτερολέπτων οπτικό υλικό φαίνεται το τζιπ των δραστών να φρενάρει απότομα, να κάνει όπισθεν και μέσα από αυτό να βγαίνουν δύο φιγούρες που κινούνται προς τα πίσω: εικάζεται ότι κινούνται προς το σημείο όπου βρισκόταν η παρέα των Κρητικών, με τους οποίους κατά τις μαρτυρίες είχαν διαπληκτιστεί λεκτικά μόλις λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Το ενδιαφέρον στο βίντεο είναι οι κινήσεις των δραστών:

α) ο ένας –ο 33χρονος, ο οποίος έχει πια παραδοθεί στην ΕΛ.ΑΣ και είναι ήδη προφυλακισμένος– κλοτσά και ρίχνει γροθιά στο ένα από τα άτομα της άλλης παρέας,

β) ενώ δεύτερος, ο 37χρονος ο οποίος καταζητείται, βγάζει το όπλο του και πυροβολεί τέσσερις φορές.

γ) οι δύο δράστες μπαίνουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν, αφού προηγουμένως ο 33χρονος έχει βγάλει με χαρακτηριστική ταχύτητα και ευκολία τις πινακίδες κυκλοφορίας του τζιπ, προκειμένου να εμποδίσει την αναγνώριση και τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...